ZABAVNA VEČER

Devito svojim najvećim hitovima raspametio publiku u Vodicama, a nastupom je oborio i rekord: ‘Kažu da sam kralj‘

Najpoznatiji regionalni treper izveo je najpoznatije pjesme, a za koncert je bilo prodano 2000 ulaznica

Devito

 Božidar Banov

Jedan od najpopularnijih regionalnih izvođača, treper Devito, nastupao je u četvrtak navečer u u Vodicama. Satima prije koncerta su se počeli okupljati njegovi obožavatelji, a kasnije je bilo nemoguće pronaći slobodan stol. Za koncert je prodano više od 2000 ulaznica te je tako Devito postao rekorder vodičkog kluba.

image

Devito

Božidar Banov

"Kažu mi da sam kralj Vodica, kralj La Playe. Prošle godine sam oborio rekord, a sada vas je još više", rekao je Devito.

Publika je uz njega glasno pjevala i snimala je svaki njegov pokret. "Kako se provodimo večeras, Vodice? Mislim da je meni još ljepše nego vama. Idemo na najjače, nema spavanja", rekao je treper pa nizao hitove koji broje desetke milijuna slušanja i obaraju trending ljestvice.

image

Devito

Božidar Banov

Pre fanovima je otpjevao svoje hitove "Svemir", "Mame mi", "Tu tu tu", "Garava", "Marina", "Vudu" i brojne druge koje je snimio u posljednjih nekoliko godina. U Vodicama je najavio i da priprema novi album koji će izaći sljedeće godine.

image

Devito

Božidar Banov

Nakon Devita će u La Playu doći Tanja Savić, a onda i Tea Tairović. Klub će 14. kolovoza ugostiti Sašu Matića, a zatim slijedi još nekoliko koncerata do zatvaranja sezone - Nucci, Grše, Mile Kitić i Adi Šoše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 15:13