KONCERT ZA PAMĆENJE

Grše napravio ludnicu u Vodicama: Na pozornici mu se pridružio Peki, iz publike ga slušao Antonio Plazibat

Triljski reper je na nastupu otpjevao svoje najveće hitove, među njima ‘SIP‘, ‘Tokyo Drift‘, ‘Forza‘...

Grše u Vodicama

 Božidar Banov

Vodice su u utorak navečer bile epicentar najbolje zabave na Jadranu, a za odličnu atmosferu bio je zaslužan najpopularniji domaći izvođač mlađe generacije - Grše. Triljski reper nastupio je u nikad punijem klubu La Playa by Imperial.

image

Grše u Vodicama

Božidar Banov

"Koliko vas to ljudi ima?! Hvala od srca što ste kupili kartu i došli večeras. Hoćete plesati večeras sa mnom, hoćemo skakati? Alooo", pitao je Grše pa zapjevao svoj hit "Fantaziju".

image

Grše u Vodicama

Božidar Banov

Izveo je potom i svoje pjesme "SIP", "Tokyo Drift", "Mamba" te "Forzu" koja već tjednima drži prvo mjesto na Billboard ljestvici. Na pozornici mu se pridružio i Peki, jedno od vodećih novih imena domaće hip-hop scene, koji je s Gršom snimio "Mangio Pasta". Gršu je na nastup došao podržati i prijatelj Antonio Plazibat, trenutno najbolji hrvatski kickboksač.

image

Grše u Vodicama

Božidar Banov

Publika je Gršu, koji je oborio rekord kluba, zvala i na bis. "Ajmo sada dati zadnji atom snage. Boli vas briga tko vas gleda. Jedan je život i uživajte u trenutku. Nadam se da vam je bilo lijepo kao što je i meni bilo. Voli vas Grše najviše", poručio im je.

image

Grše u Vodicama

Božidar Banov

U petak u La Playu stiže i poznati folker Mile Kitić, a u subotu će publiku zabavljati Adi Šoše, koji će svojim koncertom zatvoriti najuspješniju sezonu kluba do sada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 15:13