TRAGIČAN KRAJ

Bivša zaručnica Liama Paynea šokirana je njegovom smrću: Prije nekoliko je dana pokrenula pravni postupak protiv njega...

Liam i Maya vezu su započeli 2019. godine, a zaručili su se godinu dana nakon. Nikada se nisu vjenčali

Liam Payne i Maya Henry

 Mcc/Spread Pictures/Profimedia

Bivša zaručnica Liama Paynea, Maya Henry, šokirana je njegovom smrću. Glazbenik je preminuo u srijedu nakon što je pao s trećeg kata hotela u Buenos Airesu. Pjevača su pronašli u dvorištu hotela, a liječnici su rekli da mu "nije bilo spasa". Nekoliko dana prije njegove smrti je Maya pokrenula pravni postupak protiv njega te ga optužila da je opsesivno kontaktirao njezine prijatelje i obitelj.

image

Liam Payne

Tobias Schwarz/Afp

Izvor blizak Mayi se oglasio za Daily Mail i otkrio kako je reagirala na vijesti o njegovoj smrti. "Trenutno je, očito, u šoku", rekao je izvor. Henry je za tragičnu smrt svog bivšeg saznala nakon što je njezin tim kontaktirao novinar.

Liam i Maya su vezu započeli 2019. godine, a samo godinu dana nakon su objavili da su se zaručili. Prekinuli su u lipnju 2021. godine, a onda su se i pomirili u rujnu iste godine. Par je naposljetku prekinuo 2022. godine.

Liam je, prema izjavama svjedoka, pao nekoliko minuta nakon 17.00 sati po lokalnom vremenu. Ravnatelj hitne medicinske službe, Alberto Crescenti, rekao je da je glazbenik zadobio izrazito teške ozljede. "Alarm se oglasio u 17.04 sati po lokalnom vremenu uz obavijest da osoba leži na unutarnjoj terasi CasaSura. Hitna je stigla u 17.11, a čovjeka su proglasili mrtvim. Naknadno smo doznali da je riječ o slavnom pjevaču. Nažalost, ozljede koje je zadobio kao rezultat pada su bile fatalne. Nije bilo mogućnosti za oživljavanje", rekao je on.

image

Liam Payne

Angela Weiss/Afp

Svjedoci su rekli kako se pjevač prije pada ponašao čudno te da su ga morali otpratiti u hotelsku sobu. Potom su iz hotela nazvali policiju i obavijestili ih o "agresivnom muškarcu koji je možda pod utjecajem droga ili alkohola". Nakon dolaska policije se začuo glasan zvuk u dvorištu hotela.

Liam je bio najpoznatiji kao član benda One Direction, u kojem je pjevao uz Harryja Stylesa, Nialla Horana, Zayna Malika i Louisa Tomlinsona.

image

Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson and Niall Horan

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 13:48