‘U DOBRU I ZLU‘

Pljušte reakcije na novu seriju Nove TV; ANKETA: Kako se vama sviđa?

Neki kritiziraju, no ima i onih koji imaju samo pohvale za izbor lokacije, produkciju i glumačku postavu serije ‘U dobru i zlu‘

U dobru i zlu, Nova TV

 Matko Stankovic/

Nakon RTL-a, i Nova TV predstavila je svoju novu dramsku seriju ‘U dobru i zlu‘.

Filip Juričić utjelovljuje Veljka Sriću, uspješnog poduzetnika sa savršenom obitelji u Zagrebu i jednako skladnim životom u Sarajevu – barem na prvi pogled. Međutim, Veljkov dvostruki život dolazi na raskrižje kada sazna šokantnu vijest: ostala su mu samo dva mjeseca života.

U prvoj epizodi upoznajemo dvije žene koje, ni ne sluteći, dijele istog supruga. Jednu od njih, Ivanu Oreb, glumi Iva Mihalić. Ivana je briljantna terapeutkinja koja se uoči izlaska svoje nove knjige, priprema za nastup u televizijskoj emisiji.

S druge strane, druga Veljkova supruga Marina Srića, koju utjelovljuje Mirna Medaković Stepinac, prolazi kroz izazovan dan u restoranu u kojem radi kao glavna chefica. Dok priprema jela, pažnju joj odvlači televizor u kutu kuhinje na kojem se prikazuje njezina omiljena serija ‘Kumovi‘. Uz to, na programu slijedi i TV emisija s gošćom Ivanom Oreb, čiji intervju će je posebno zaintrigirati. U toj kombinaciji distrakcija, trenutak nepažnje postaje presudan – kuhinju će zahvatiti plamen. Ova napeta scena simbolizira više od fizičke vatre – dolazi do preokreta u Marininom životu, dok u cijelom tom kaosu prima poziv od Veljka, koji će pokrenuti lavinu nepredvidivih događaja.

Uz Juričića, Mihalić i Medaković Stepinac, u seriji glume i Ksenija Pajić, Martina Stjepanović, Enes Vejzović, Katarina Baban, Jelena Miholjević, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Filip Detelić, Ana Begić Tahiri, Tanja Smoje, Igor Kovač, Robert Plemić, Ammar Mešić, Lena Medar, Lana Ujević, Marija Klanac, Toma Medvešek, Iva Šimić Šakoronja, Dora Dimić Rakar, Amar Selimović, Tena Jeić Gajski, Ivona Dragaš Bilogrević i Filip Budimir.

Reakcije gledatelja na prvu epizodu serije su podijeljene - neki je hvale, a drugi nisu baš oduševljeni.

"Filip Juričić mi je sjajan, mislim da će mi ovo biti njegova najbolja uloga. Uvodna špica jedna od najboljih", "Pažnja mi je na seriji samo zbog Katarine Baban, Bože kako je predivna", "Lokacije su baš lijepe", "Produkcija definitivno klasu iznad RTL-a", Lokacije, produkcija + glumačka postava su odlični, šteta ako priča bude loša", "Ok mi je bila prva epizoda", "Konačno nešto drugačije s potencijalom nakon dosadnih kvazi humornih serija... Pajićka i Juričić neće razočarati, prema ovome viđenom u prvoj epizodi klasično odlični, ostali prolazni, ali previše recikliraju neke, kao iz paštete iskaču, ali ok, ima i par novijih lica", "Po prvoj epizodi najavljuje super seriju, odlična", "Bravo za seriju. Konačno nešto dobro, a da je naše", glasili su neki od pozitivnih komentara na seriju.

image

Serija U dobru i zlu

Nova TV

"Ako bi ovo trebala biti ozbiljna drama, ja sam Beyonce", "Graše je malo previše", "Realno nisam oduševljena viđenim ni ovdje, osim Filipa zasad", "Mislim da nakon ‘Tajni‘ (najbolje naše sapunice), RTL konačno ima bolju seriju od Nove", "Bogte kako je ovo loše", "Ako ova preživi sezonu dobro će biti", "Razočaran sam iskreno", "Mirna Medaković je premladolika za ovu ulogu, Ivu Mihalić su bolje postarali", "Bučkuriš serija, prožvakana priča s većinom poznatih glumaca", komentirali su oni kojima se serija baš i nije svidjela na Forum.hr-u.

Serija će se emitirati svakog radnog dana u 21.15 sati na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 09:09