PREMIJERA

Nova TV predstavila novu dramsku seriju ‘U dobru i zlu‘: Okupila se brojna poznata lica

Glumci i produkcijski tim serije s predstavnicima medija pogledali su prvu epizodu nove serije ‘U dobru i zlu‘

Premijera nove serije ‘U dobru i zlu‘ Nove TV

 Lucija Ocko/Cropix

Svega nekoliko dana ostalo je do početka emitiranja nove dramske serije Nove TV ‘‘U dobru i zlu‘‘, a u kino dvorani glumačka ekipa, članovi produkcije te brojni predstavnici medija imali su priliku pogledati prvu epizodu ove iščekivane serije.

U seriji "U dobru i zlu", gledatelji će od ponedjeljka 9. rujna imati priliku pratiti složenu priču o Veljku Srići, čovjeku koji balansira između dvije obitelji i suočava se s posljedicama svog dvostrukog života. Jedan od najjačih aduta serije "U dobru i zlu" svakako je i njezina glumačka postava koja okuplja neke od najcjenjenijih imena hrvatskog glumišta, ali i mlade nade koje će zasigurno postati nove zvijezde. Uz Filipa Juričića u glavnoj ulozi, uz njega su Ksenija Pajić, Mirna Medaković Stepinac, Iva Mihalić, Martina Stjepanović, Enes Vejzović, Katarina Baban, Jelena Miholjević, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Filip Detelić, Ana Begić Tahiri, Tanja Smoje, Igor Kovač, Robert Plemić, Ammar Mešić, Lena Medar, Lana Ujević, Marija Klanac, Toma Medvešek, Iva Šimić Šakoronja, Dora Dimić Rakar, Amar Selimović, Tena Jeić Gajski, Ivona Dragaš Bilogrević, Filip Budimir.

image

Premijera nove serije ‘U dobru i zlu‘ Nove TV

Lucija Ocko/Cropix

‘‘Gledati seriju na velikom platnu, zajedno s ekipom i medijima, bilo je zaista posebno iskustvo. Kad smo počeli raditi na ovom projektu, svi smo bili svjesni koliko je kompleksan i emotivan. Mislim da su prisutni mogli osjetiti s koliko strasti smo se trudili da sve to prenesemo na ekran", rekao je Juričić.

image

Filip Juričić

Lucija Ocko/Cropix

Mirna Medaković Stepinac, koja igra Marinu Sriću, Veljkovu suprugu iz Sarajeva, također je podijelila svoje oduševljenje viđenim: "Moram priznati da me projekcija prve epizode potpuno oduševila. Uvjerena sam da će i naša publika pred malim ekranima biti zadovoljna, a to je zapravo i najvažnije!‘‘

image

Mirna Medaković Stepinac

Lucija Ocko/Cropix

Nakon projekcije uslijedilo je druženje gdje su prisutni imali priliku razgovarati s glumcima i članovima produkcijskog tima.

‘‘Gledatelje očekuje intrigantna i neobična, ali vrlo životna priča koja će ih emotivno uvući. Posebno su zanimljivi likovi, među kojima nema savršenih, tipičnih pozitivaca i baš to ih čini vrlo ljudskima, lako ih je razumjeti i zavoljeti. Pisati priču na temelju stvarnih događaja je u određenoj mjeri izazovno, ali prije svega nadahnjujuće i osvježavajuće. Mnogo toga je naravno trebalo mijenjati, ali samo zato što je stvarni život daleko kaotičniji i začudniji od fikcije. Ukratko - bilo je užitak!‘‘, izjavila je autorica projekta Nataša Buljan, a kreativni producent serije, David Kapac, je dodao: ‘‘Iako nova serija gledateljima donosi stvarno obilje dramatičnih, napetih i vizualno atraktivnih trenutaka, u svojoj srži ovo je zaista serija o obiteljima, kako onima rođenima, tako i onima kroz život pronađenima, stvorenima. Jako smo ponosni što u novoj seriji grad Zagreb napokon igra sam sebe. Iako snimanje u metropoli sa sobom nosi cijeli niz izazova, mogućnost da grad prikazujemo u njegovim najljepšim i najromantičnijim vizurama, seriji daje jedan poseban, bezvremenski ugođaj. Jedinstvena slika koja se slaže kroz oko naših kamera tako stvara jednu predivnu pozadinu pred kojom se osobna, obiteljska i životna drama naših likova odvija.‘‘

image

Katarina Baban

Lucija Ocko/Cropix
image

Iva Mihalić, Martina Stjepanović

Lucija Ocko/Cropix
image

Iva Šimić Šakoronja

Lucija Ocko/Cropix
image

Jelena Miholjević

Lucija Ocko/Cropix

Serija, koja je inspirirana istinitim događajem, nosi sa sobom snažne poruke i teme koje će rezonirati s publikom, a u sve to gledatelji će se moći uvjeriti u ponedjeljak od 21:15 na Novoj TV.

image

Ksenija Pajić

Lucija Ocko/Cropix
image

Filip Budimir, Žarko Radić, Ivona Dragaš Bilogrević

Lucija Ocko/Cropix
image

Lana Ujević Telenta, Dora Dimić Rakar

Lucija Ocko/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 08:08