‘U DOBRU I ZLU‘

Filip Juričić o novoj dramatičnoj ulozi: ‘Drago mi je da sam u koži tog lika samo na setu, a ne u pravom životu‘

To je stvarno jedna situacija koju si nitko ne bi priželjkivao, rekao je glumac koji će utjeloviti lik Veljka Sriće

Filip Juričić

 Matko Stankovic/

Nova TV ove nam jeseni donosi napetu i emotivnu dramsku seriju ‘‘U dobru i zlu‘‘, koja će svojom uzbudljivom radnjom zasigurno gledatelje držati prikovane uz ekrane. Ova dramska serija donosi emocionalno nabijenu priču isprepletenu tajnama, intrigama i moralnim dilemama.

Glavni lik, Veljko Srića, kojeg tumači Filip Juričić, suočava se s najtežim izazovom života - otkrivanjem tajne koja je godinama bila skrivena. Filip Juričić, prepoznatljiv po svojim ulogama u komedijama, ovaj put ulazi u jednu sasvim drugačiju ulogu, čovjeka s dvostrukim životom.

image

Ekipa serije ‘U dobru i zlu‘

Matko Stankovic/

"Dolazimo u trenutak kad se tom čovjeku srušio cijeli svijet na glavu i sad trebamo vidjeti na koji način će se izvući. Ima puno pritisaka sa svih strana", kaže Juričić, opisujući kako je ova uloga za njega posebno izazovna.

‘‘Drago mi je da sam u koži tog lika samo na setu, da nisam u pravom životu, jer to je stvarno jedna situacija koju si nitko ne bi priželjkivao!‘‘, dodaje.

image

Filip Juričić

Matko Stankovic/

Veljko Srića je uspješan poslovni čovjek i odan otac, ali tajna koju skriva već 25 godina prijeti mu uništiti sve što mu je važno. Na poslovnom putovanju u Bosni, Veljko ulazi u paralelni brak, pokušavajući balansirati između dvije obitelji koje ne znaju jedna za drugu. Ovaj dvostruki život dolazi do dramatičnog preokreta kada Veljko odlučuje suočiti se s posljedicama svojih odluka i razotkriti istinu koja će šokirati sve oko njega.

"Mislim da je to uvijek put u pakao, koliko god se slatko činilo, kad tad izađe na vidjelo i donese ogroman nered svim upletenima, a i samom varalici," dodaje Juričić te naglašava kako serija preispituje moralne vrijednosti i posljedice ljudskih postupaka.

image

Filip Juričić

Matko Stankovic/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 08:08