NOVI POČETAK?

Marko Kutlić svirao po ulicama Trsta pa nestao iz javnosti. Sad se vratio s drugim imenom, evo što se događa: ‘Fališ...‘

Glazbenik je u siječnju objavio svoju posljednju pjesmu ‘Nestajem‘ te se nije oglašavao na društvenim mrežama sve do nedavno

Marko Kutlić

 Vedran Peteh/Cropix

Pjevač Marko Kutlić oglasio se na Instagramu nakon nekoliko mjeseci izbivanja sa scene kako bi pozvao svoje pratitelje da ga zaprate na njegovom novom Instagram profilu "Marco Dolore", kako se sada autorski i predstavlja.

Glazbenik je objavio videozapis u kojem mazi mačku, vježba i pleše na kiši. "Ako te sunce ne nađe, nastavi plesati na kiši", napisao je u opisi objave glazbenik, a u komentarima su se odmah javili obožavatelji kojima nedostaje.

"Fališ Marko, fali tvoj glas, pjesme", "Bravo za autentičnost, bravo što si svoj… nemoj nikada ‘prodati dušu vragu‘ već uvijek brij svoju briju", "Baš si nešto drugačije", "Uživaj dragi Marko i nemoj zaboraviti nas koji te volimo u Hrvatskoj", pisali su mu vjerni obožavatelji.

Kao što znamo, Kutlić je u siječnju objavio svoju posljednju pjesmu "Nestajem" te se nije oglašavao na društvenim mrežama sve do nedavno. Nekoliko mjeseci nakon povlačenja s društvenih mreža obožavatelji su ga uhvatili na ulicama Trsta gdje je svirao svoju gitaru, a onda se nedavno pojavio i na svadbi Matije Cveka.

"Koliko ja znam, ide od grada do grada, putuje. Napravio je jednu ludu i hrabru stvar, vidio sam kako putuje i koliko je truda u to uložio. Ludo je da nema nikakve zadrške. On kad odluči da će nešto napraviti, to stvarno napravi i svi to cijene", rekao je ranije Cvek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 10:03