BEZ ZADRŠKE

Domaći pjevač nestao je s hrvatske glazbene scene, komentirao ga i Matija Cvek: ‘Potpuno je lud i napravio je hrabru stvar‘

Pjevač sprema turneju, a publika će ga imati priliku slušati od Osijeka do Dubrovnika

Matija Cvek

 Neja Markicevic /Cropix

"Nekako vidim da nije još skroz potpuni mir, da smo se svi skupa ustabilili pa kad to dođe i kreativa će izaći", rekao je pjevač Matija Cvek za IN magazin o pauzi od stvaranja novih pjesama koja je nastala kako bi se posvetio svojoj kćeri Loti.

No, Cvek je otkrio da sada pjeva više nego ikad. "Nikad toliko doma nisam pjevao kao sad. Moj glas obožava, baš sve više vidiš te reakcije, počela se i smijati", prepričavao je pjevač koji se već tri mjeseca dobro snalazi u ulozi oca. Ipak, Cvek i dalje misli na svoje obožavatelje. Ovo ljeto sprema turneju, a publika će ga imati prilike slušati od Osijeka do Dubrovnika.

image

Matija Cvek u društvu supruge i kćeri

Damjan Tadic/Cropix

"Baš sad radimo probe, napravit ćemo super set, odlučio sam da to bude baš maksimalno udarno, da probamo razvalit‘. Moramo se potući sa stvarno ozbiljnim imenima", referirao se pjevač na bendove Neki to vole vruće, Denis i Denis te Parni valjak na čijoj je glazbi Cvek odrastao.

image

Matija Cvek

Neja Markicevic /Cropix

Pjevač se osvrnuo i na svog kolegu Marka Kutlića, čiji je video kako svira na ulicama Trsta nedavno obišao društvene mreže. "Ide, koliko ja znam, od grada do grada i putuje. Napravio je jednu ludu i hrabru stvar. Vidio sam kako putuje i koliko je truda u to uložio. Moram priznati, ja njega jako volim i on je potpuno lud i potpuno hrabar i to je mislim jedan dobitna kombinacija", kazao je.

"Tu ne znaš hoće li te zaboraviti sutra ili prekosutra, kome si drag sutra, a kome više nisi. S te strane je hrabar, a s druge lud jer nema nikakve zadrške, on kad odluči da će nešto napraviti, to stvarno i napravi i to svi cijene", dodao je Cvek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 10:04