NESPRETNI POLJUBAC

Lana Jurčević digla prašinu na društvenim mrežama: Razbjesnila je obožavatelje svojim ponašanjem

Iako obožavatelji pjevačice vole vidjeti trenutke iz njezina privatna života, ovoga im se puta nije svidjelo njezino ponašanje

Lana Jurčević

 Tanja Vucicevic Radonic/

Pjevačica Lana Jurčević rado na društvenim mrežama dijeli sadržaj sa svojom kćeri i iako njezini obožavatelji vole vidjeti trenutke iz njezina privatna života, ovoga im se puta nije svidjelo Lanino ponašanje. Naime, Lana je svoju kćer Maylu Lily poljubila u usta i podigla prašinu na društvenim mrežama.

"Kakvo je ovo ljubljenje u usta s djecom?", glasi ljutiti komentar. No, neki su obožavatelji odmah stali u obranu pjevačice. "Pa neka ljubi svoje dijete gdje hoće! Ljubim i ja svoje cure i u usta, i u glavu, i u lice, i u noge… Gdje god one žele, to su djeca i mi smo ih rodile, majke, i ljubit ćemo ih gdje god želimo. Ljubav je to najveća i neopisiva! Samo ti uživaj u svom bebaču, i ljubite se i mazite. Ovi koji pametuju nek‘ preskoče", poručila je jedna obožavateljica.

Na ljutiti komentar obožavatelja odgovorila je i sama Lana. "A to što ližu sve oko sebe, to je okej. Od poda, stolica, svih igračaka…", napisala je pjevačica.

Inače, pjevačica i njezin partner Filip Kratofil su Maylu dobili krajem prošle godine. Iako isprava nisu htjeli otkriti ime malene djevojčice, znakovitim su fotografijama na društvenim mrežama dali do znanja kako se zove. Par je također ime svoje prvorođene kćeri istetovirao, a fotografiju tetovaže podijelio na društvenim mrežama.

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…", napisala je ranije Lana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 13:32