‘MALA FAJTERICA‘

Lana Jurčević javila se na Instagramu s velikim zavojem preko oka: ‘Dobila sam šaku u glavu‘

Pjevačicu je kći slučajno udarila tijekom noći nakon čega je morala ići u ambulantu. Izgrebana joj je i rožnica

Lana Jurčević

 Instagram/

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević javila se svojim pratiteljima na Instagramu i pokazala oko zamotano zavojima, a potom je otkrila što se dogodilo. Naime, njezina kćerkica Mayla Lily ju je slučajno udarila i ozlijedila joj oko, nakon čega je Lana morala ići u ambulantu.

"Bubnula me šakom u oko u polumraku i potegnula noktima. Ništa, vidjela sam da je vrag odnio šalu i da neće ovo biti baš tako bezazleno. Kao što se i vidi tu, imam oštećenje na rožnici, a svi su mi govorili da to nije ništa", ispričala je Jurčević u videu. Dodala je i da joj je oko bilo puno bolje nakon dva dana.

"Tko se tuče, taj se voli, vrijedi samo u ovoj verziji i ovom slučaju! Pa neka mi netko kaže da moja mala nije fajterica. Dokazala je da je fajterica i prije nego je došla na ovaj svijet. Ima netko od vas neke ozlijede?", pitala je svoje pratitelje Lana, a neki su s njom podijelili slične situacije.

"Uh. Drži se draga. Imala dva, tri slučaja, ali usna, glava... Oko sam sačuvala", napisala joj je Žanamari Perčić. "Imam tri klinca i neravan nos", "Ja sam od starijeg sina, tada je imao dvije i pol godine zaradila šljivu ispod oka", "U snu me mali opalio šakom svom snagom. Ja ne znam s kim se u snu tukao", pisale su joj druge pratiteljice.

Lana je svim majkama podijelila i savjet kako postupiti nakon što se ovakve nezgode dogode. "Ako vam se ovo dogodi, a jako je često koliko čujem, nemojte se zezati s tim, dječji noktići i prstići su jako ‘toksični‘ pogotovo u fazi dok kreću puzati i sve živo istraživati", poručila je. Jurčević je podijelila i video iz ambulante te otkrila da mora piti različite lijekove i koristiti kapi. "Prekrasno. Sreća pa imam dva oka", našalila se.

image

Lana Jurčević u ambulanti

Instagram/

Pjevačica i njezin partner Filip Kratofil su Maylu dobili krajem prošle godine. Kratko nakon je pričala o imenu kćerkice, koje na početku nije htjela otkrivati. "Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…", napisala je tada.

Ime kćerkice su otkrili tako što su istetovirali njezino ime i tetovaže pokazali na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 13:32