NAJSLUŠANIJI GLAZBENIK

Baby Lasagna pokorio 5 od 6 hrvatskih regija: Samo u jednoj nije najslušaniji, a ostvario je još jedan veliki uspjeh!

Još od 2019. godine nije zabilježeno da je jedan izvođač s tri različite pjesme boravio na prvoj poziciji liste najemitiranijih

Baby Lasagna ruši rekorde

 HDU

Baby Lasagna, koji je ovih dana glazbeno pokorio zagrebačku Šalatu, ima čak tri singla na HR Top 40 ljestvici. Najnoviji, ‘Biggie Boom Boom‘ na vrhu je liste, te, uz to, prema podacima slušanosti po regijama predvodi pet regija – Grad Zagreb, Istru i Kvarner, Slavoniju, Središnju Hrvatsku i Zagorje.

Iznimka je Dalmacija u kojoj je najviše emitiran singl ‘Vrime je‘ Olivera Dragojevića, koji je ujedno na drugom mjestu HR Top 40. Treća je Nina Badrić s pjesmom #onokad, na četvrtom su mjestu Vanna i Sergej s duetom ‘Dan po dan‘, dok je peti opet Baby Lasagna s hitom ‘and I‘.

Treći singl istarskog glazbenika, eurovizijski ‘Rim Tim Tagi Dim‘ - za koji je Baby Lasagna nedavno dobio plaketu za zlatnu nakladu za ukupan broj streamova na teritoriju Grčke prema podacima Svjetske diskografske federacije (IFPI) - nalazi se na petnaestom mjestu ljestvice.

image

Slušanost po regijama

Emilia Giacometti/HDU

Prema ovim podacima po prvi puta od 2019. godine zabilježeno je da je jedan izvođač s tri različite pjesme boravio na prvoj poziciji liste najemitiranijih. Zadnja kojoj je to uspjelo bila je Mia Dimšić sa singlovima ‘Ovaj grad‘, ‘Cesta do sna‘ i ‘Sva blaga ovog svijeta‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 13:00