SHOW BABY LASAGNE

VIDEO Pogledajte spektakularnu izvedbu ‘Rim Tim Tagi Dim‘ na Šalati, publiku oduševio i Alen Vitasović

Purišić je preko ljeta odradio niz koncerata pa su i on i bend dobro uigrani, a klinci su više plesali nego snimali mobitelima
 Lucija Ocko/Cropix

Puno dima, vatre, ritma, plesa i divlje energije isporučio je Baby Lasagna na svom drugom koncertu na zagrebačkoj Šalati i dokazao ono što je i rekao: nemamo album, ali imamo volje!

Nakon prvog od ukupno tri koncerta rasprodanih još prije ljeta u nekoliko minuta, a kojeg je potopio pljusak, i Lasagna i publika bili su gladni pravog spektakla, a to se i dogodilo s krešendom na kraju i spektakularnom izvedbom ‘Rim Tim Tagi Dim‘ koja je krenula s operetnim, simfonijskim uvodom, a završila vatrometom energije, efekata i divljim pjevanjem na krcatoj Šalati.

Purišić je preko ljeta odradio niz koncerata i vidi se da su i on i bend dobro uigrani, a iako ne funkcioniraju baš sve pjesme, u ukupno 60 minuta nastupa uz već poznatih nekoliko hitova čuli smo najmanje tri ‘nepoznate‘ stvari koje imaju potencijal osvojiti eter.

- Kažu nam da smo pokrali Maneskin....ali nismo, nasmijavao je Purišić publiku u kojoj je bilo puno mladih i djece s roditeljima.

I da, klinci su ovaj put više plesali nego snimali mobitelima.

Odličan je bio i Alen Vitasović u neuobičajenoj ulozi predgrupe, a stari lisac publiku je osvojio neočekivanom izvedbom ‘Purple rain‘ od Princea.

image

Alen Vitasović

Lucija Ocko/Cropix

Poslušajte kako je to zvučalo:

A onda je na scenu stupio Baby Lasagna:

Svi su ipak čekali hit koji je umalo osvojio Eurosong, a kad su ga dočekali nastao je potpuni kaos i euforija.

Baby Lasagna nastupa i u subotu navečer, koncert je naravno rasprodan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 13:05