Uz dobro poznate okuse vitaminskih voda Cedevita je predstavila i dva nova okusa

promo 

Uz dobro poznate okuse Cedevita vitaminskih voda predstavila nam je i dva nova okusa.

Body&Mind s okusom limuna i kupine te Focus s okusom limete i limunske trave.

image

promo

Svakog dana se suočavamo s mnoštvo obaveza i odgovornosti, bilo da je to u obitelji ili na poslu. Balansirati sve uloge s gracioznošću i odlučnošću nije uvijek lako.

Ponekad nemamo dovoljno vremena uskladiti sve obaveze. Proveli bismo dan u krevetu ili jednostavno pobjegli od svega i to je OK. Mi kažemo onako kako je, naša Cedevita voda neće te pretvoriti u superjunakinju, ali tu smo da pružimo malu podršku tijekom dana.

image

promo

Zapamtite, svi imamo dane kada nam se ne da ništa raditi i to je potpuno u redu. Važno je kako se nosimo s tim danima i kako se brinemo o sebi tijekom njih. Dozvolite sebi da ponekad ne morate biti produktivni i iskoristite te trenutke za odmor i regeneraciju.

Brinite o sebi i sjetite se da mala promjena, poput pravilne hidracije može imati veliki utjecaj na vaše zdravlje i ljepotu.

Cedevita vitaminska voda poznata je po svojim jedinstvenim kombinacijama okusa.

Savršena kombinacija limuna i kupine opustit će vaše tijelo i um, dok će se limeta i limunska trava pobrinuti da fokus ostane na pravim stvarima. Svaki dan je nova prilika da pronađemo male trenutke radosti i zahvalnosti.

image

promo

Na platformi RECI TAKO KAKO JE, Cedevita organizira nagradni natječaj. Sudjelovati možete svi, a najkreativniji sudionici imat će priliku osvojiti majicu s kapuljačom, majicu kratkih rukava i platnene torbe s vlastitim sloganom. Sve što trebate napraviti je odabrati svoj najdraži okus /pojam vitaminske vode i nadopuniti je sa svojim sloganom.

image

promo

BODY & MIND tijelom sam tu, duhom ne. Jeste li duhom već na odmoru ili pripremate neki važan sastanak, odbrojavate li dane do nekog važnog događaja – nema veze, sad je pravi trenutak da kažete onako kako je.

FOCUS je tamo gdje treba biti. Focus je na pripremi za more, važnoj prezentaciji ili radnom danu?

image

promo

Uz Cedevita vitaminsku vodu, reci onako kako je – odigrajte natječaj, ostavite podatke i možda nagrada čeka baš tebe. Prošeći se pored mora uz personaliziranu majicu, platnenu torbu ili uživaj u majici s kapuljačom koja će vas grijati tijekom hladnih dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:44