NOVA SEZONA

Prvi ovosezonski party u Petom kupeu predvodi techno ikona Marcel Dettmann

Peti kupe

 /Peti Kupe
Iz Beograda dolazi domaćoj publici već dobro poznata Stellarcompanion, a iz Osijeka naša najuspješnija DJ-ica u inozemstvu, Insolate

Peti Kupe ovog petka, 6. rujna počinje jesenski ciklus pun glazbenih i inih poslastica.

Na prvi ovosezonski party stiže moćna postava predvođena njemačkom techno ikonom Marcelom Dettmannom. Odrastao u bivšem DDR-u, rano je razvio strast prema elektronici, uz new wave, post-punk i industrijsku glazbu kao svoje najjače utjecaje. Potpuno povezan s berlinskim institucijama kao što su Berghain i Hard Wax, Dettmann je ostao vjeran svojim korijenima dosljedno inovirajući elektroničku glazbu, a prepoznatljiv zvuk doveo ga je i do skladanja glazbe za posljednji nastavak Matrixa.

Dettmann stiže u pratnji dvije dame koje će odlično parirati njegovom moćnom techno zvuku. Iz Beograda dolazi multikreativna, domaćoj publici već dobro poznata, Stellarcompanion, a iz Osijeka naša najuspješnija DJ-ica u inozemstvu, Insolate.

image

Marcel Dettmann

/Sven Marquardt
image

Stellarcompanion

/Peti Kupe

No to nije sve, jer večeri prethodi program na omiljenoj terasi kluba na kojoj pamtimo odlična druženja, opuštene trenutke i plesnu atmosferu. Uz osvježeni izgled i osvjetljenje, terasa će svakog petka ugostiti Adriatic Coasting by Apple Jam, program koji donosi lepršavu glazbu, ples, opušteno druženje, koktele i ponudu domaćih modnih brendova. U prvom izdanju zabavljat će nas Pepi, prekaljeni DJ i voditelj emisije Adriatic Coasting na Yammat FM-u.

Ugođaju će svojim koktelima doprinijeti ekipa Peaches and Cream bara, kao i Jack sa svojom osvježavajućom ponudom. Za one koji se žele i kreativno odjenuti, u ponudi će biti pamučna i svilena indijska kimona Tirqiz. Sljedećih tjedana svoje će odjevne komade predstaviti i Burek, House of Kiwi i yGia.

image

Terasa kluba

Dino Ninkovic/
image

Insolate

/Peti Kupe

Posjetitelje će noviteti dočekati i u samom klubu. Uz osvježen interijer ovih je dana pomlađen i parket kojeg su već zadovoljno isprobali plesači tanga na Che Che Tango Mingleu. No, najveće iznenađenje bit će novi svjetlosni dizajn uz novi i nadograđeni sustav rasvjete.

Pripremaju se brojna zvjezdana gostovanja cijele sezone, počevši od rujna – Radio Slave i Hilit Kolet, prvaci vrhunske etikete Rekids, zatim zvijezde najboljih svjetskih klubova Massimiliano Pagliara i Space Dimension Controller te poznati japanski techno DJ Nobu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 21:20