JEFF BERLIN TRIO

Priznati basist, bubnjar te pijanist i klavijaturist nastupaju na Križevci Jazz Festivalu

Križevci Jazz Festival

 /Klub Kulture
‘Na pozornici, Jeff Berlin, Dennis Chambers i Jorge Vera stvaraju vibrantan i angažiran glazbeni dijalog...‘

Jeff Berlin Trio u utorak 10. rujna u sklopu Križevci Jazz Festivala nastupa u Klubu kulture.

Kako najavljuje Klub kulture, "uz jedinstvenu kombinaciju talenta, iskustva i strasti Jeff Berlin, Dennis Chambers i Jorge Vera donose na pozornicu eksplozivnu fuziju besprijekorne tehnike i duboke izražajnosti.

Ovaj trio predstavlja savršenu fuziju trojice glazbenika koji, iako dolaze iz različitih iskustava i stilova, dijele istu strast prema glazbi i želju za istraživanjem novih zvučnih teritorija. Na pozornici, Jeff Berlin, Dennis Chambers i Jorge Vera stvaraju vibrantan i angažiran glazbeni dijalog, u kojem je svaka nota ispunjena emocijama i virtuoznošću. Rezultat je glazbeno iskustvo koje nadilazi žanrove i ostavlja publiku očaranu i inspiriranu".

Jeff Berlin je univerzalno priznat kao jedan od najvećih basista u povijesti glazbe. Poznat po svojoj izvanrednoj tehnici i sposobnosti spajanja jazza, rocka i fusiona u jedinstven stil, Berlin je utjecao na generacije basista i glazbenika.

Dennis Chambers je živa legenda bubnjeva, poznat po svojoj izvanrednoj brzini, preciznosti i svestranosti. Surađivao je s nekim od najvećih zvijezda glazbe, poput Carlosa Santane, pokazujući svoju sposobnost prilagođavanja bilo kojem glazbenom kontekstu i podizanja zajedničke izvedbe na višu razinu.

Jorge Vera je čileanski pijanist i klavijaturist čija karijera brzo raste zahvaljujući njegovom izvanrednom talentu i svestranosti, a također je surađivao s brojnim svjetski poznatim umjetnicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 13:57