Pronaći pravu torbu nije lak zadatak

 TARGET
Povratak u klupe

Priprema, pozor, škola! Donosimo shopping vodič za kupnju školskog pribora, uključujući, naravno, i torbe

Usvajanje novih znanja i vještina mnogo je lakše uz dobru pripremu pa je važno voditi računa o tome da školarci imaju sve što im je potrebno za suočavanje s izazovima nove školske godine.

Usvajanje novih znanja i vještina mnogo je lakše uz dobru pripremu pa je važno voditi računa o tome da školarci imaju sve što im je potrebno za suočavanje s izazovima nove školske godine.

Rujan sa sobom donosi mnoge promjene i nove početke, a jedan od njih vezan je, dakako, za školu. Ako u to ne ubrajamo veliko uzbuđenje kod malih, ali i velikih školaraca, početak nove školske godine definitivno podrazumijeva i ozbiljne pripreme. Usvajanje novih znanja i vještina tako će biti mnogo lakše uz dobru pripremu pa je važno voditi računa o tome da školarci imaju sve potrebno za suočavanje s izazovima nove školske godine. Osim odjeće i obuće koja je apsolutni must have svake jeseni, bez obzira na to koje dobi bili mališani, tu je i neizostavna kupnja školskog pribora.

image

Školska torba

TARGET

Upravo se on ističe kao jedna od najvažnijih stvari kojom bismo trebali "opremiti" svoje klince prije povratka u školske klupe. Osim bilježnica, pernica, likovnih mapa, kalkulatora i pribora za pisanje ili crtanje, na popisu potrepština za školu obavezno se mora naći i torba. S njezinim izborom često dolaze i brojne dileme - koju školsku torbu odabrati, na što se posebno fokusirati, ali i koje stvari pod svaku cijenu izbjegavati.

Naime, mnogi školarci često nose neodgovarajuće torbe koje štete zdravlju njihove kralježnice pa je prije kupnje iste potrebno pripaziti na nekoliko stvari. Idealna torba tako bi, prema savjetima stručnjaka, trebala biti ergonomskog dizajna, odgovarajuće veličine, ali i osiguravati dovoljno prostora da u nju stane sve što je djetetu potrebno. Isto tako, ništa manje nije važan niti materijal od kojeg je napravljena, a fokus bi trebao biti na izdržljivoj torbi koja će školarcu potrajati i do nekoliko godina.

S druge strane, odabir ostalog školskog pribora često je nešto jednostavniji, a samim time i zabavniji zadatak od biranja odgovarajuće torbe. Veliki je izbor u ponudi pernica od kojih se jedne prodaju prazne, a druge s pisaćim priborom.

Osim toga, mogu biti veće ili manje, ovisno o tome koliko pisaćeg pribora je potrebno školarcu, dok ostale stvari uglavnom biramo sukladno ukusu naših mališana. Neovisno o tome što točno biramo, najvažnija stvar je ipak - kvaliteta. Naime, uvijek bi se trebalo ustrajati na kupnji osnovnog školskog pribora koji će biti što kvalitetniji jer, pribor koji je kvalitetan, dulje će trajati pa ga nećemo morati toliko često obnavljati.

Ako još uvijek niste nabavili sve što je potrebno za povratak vašeg školarca u školske klupe, ne brinite - u nastavku donosimo naše favorite iz aktualne ponude.

image

Ruksak Superlight 2 face Rainbow Unicorn Target (79,90 eura)/Ruksak školski anatomski XT Wow 24. Connect (60,90 eura)/Ruksak školski anatomski XT Wow 24. Connect (63,50 eura)

HOćU KNJIGU
image

Pepco ruksak s motivom pande za djevojčice (12 eura)

PEPCO
image

Pernica vrećica MILAN 3 zipa Aleins (13,76 eura)

ŠKOLSKA KNJIGA
image

Pepco komplet 8 komada crnih i plavih kemijskih olovaka (0,80 eura)

PEPCO
image

Pepco A5 bilježnica s 60 stranica (2 eura)

PEPCO
image

Set za pisanje Spiderman (17,99 eura)

BABY CENTER
image

Pepco A4 bijeli blok za crtanje (0,50 eura)

PEPCO
image

Pepco komplet za pisanje s A4 bilježnicom (5 eura)

PEPCO
image

BabyCenter TARGET pernica multy love (16,49 eura)

BABY CENTER
Linker
19. rujan 2024 23:43