Ostalo

(FOTO) Konačno! Roberto Soldić objavio je fotografiju koja će razveseliti sve njegove fanove!

Roberto Soldić

 Instagram (roberto Soldić)
Ponajbolji hrvatski MMA borac sve je bliže dugoočekivanom povratku u kavez

Jako puno proteklih dana pričalo se o povratku Roberta Soldića u kavez. Oni najoptimističniji vjerovali su kako će Roberto biti najavljen kao novo FNC-ovo pojačanje tijekom FNC 19 eventa u Puli, ali ta očekivanja ipak su nerealna u ovom trenutku.

Soldić je gostovao na FNC-ovom spektaklu, ali pojasnio je kako je i dalje pod ugovorom s ONE Championship organizacijom te će uskoro biti najavljen njegov sljedeći nastup. Dodao je Roberto kako ima ponude KSW-a, FNC-a i Oktagona, ali mora odraditi ugovor koji je potpisao s azijskom borilačkom organizacijom.

Mnogima se ta vijest nije svidjela, jer Soldić dulje vrijeme najavljuje skori povratak, javno poziva Chatrija Sityodtonga (predsjednik ONE-a) i organizaciju da mu ugovore meč, ali ništa konkretno nije se dogodilo. No, čini se da ovaj put Soldićev povratak uistinu ide u pozitivnom smjeru, a dokaz je fotografija koju je Soldić danas objavio putem svog Instagram "storyja".

Na "storyju" je vidljivo kako Soldić potpisuje ugovor i pritom poručuje: "Vidimo se uskoro". Chatri Sityodtong i ONE Championship označeni su na "storyju", a sve bi trebalo biti jasno - Soldić je potpisao ugovor za svoj sljedeći meč i sada nam preostaje čekati službenu potvrdu od strane organizacije.

image

Instagram story Roberta Soldića

Instagram (roberto Soldić)

O protivniku se još uvijek samo nagađa, ali prije nekoliko dana pisali smo vam o najizglednijoj opciji. Radi se o Švicarcu Mauriceu Abeviju, borcu iza kojeg je osam pobjeda i jedan poraz u dosadašnjoj MMA karijeri. Abevi je u ONE-u upisao tri nastupa (2-1-0), a trebao je nastupiti i na ONE 168 eventu u Denveru. Međutim, Samat Mamedov otkazao je nastup, a ONE nije pronašao zamjenskog protivnika za Abevija.

Društvenim mrežama počele su kružiti neslužbene "insajderske" informacije koje navode da će Abevi uskoro dobiti novi datum svog nastupa, ali protivnik će biti Soldić. Ništa još nije potvrđeno i sve je u sferi nagađanja, ali ne sumnjamo da će ONE u narednim danima napokon objaviti datum Soldićevog povratka, kao i protivnika protiv kojeg će tražiti prvu pobjedu u ONE-u.

"Robocopa" nismo gledali od petog mjeseca prošle godine i prava je šteta da nema priliku češće nastupati. Sve te probleme stavimo sada sa strane, jer dojam je kako se Soldićev meč bliži i uzbuđenje može započeti.

Linker
13. rujan 2024 12:19