Domovi poznatih i slavnih

Pjevačica Ashanti nije mogla pronaći kupca za svoju vilu u New Yorku. Krenula s cijenom od 2,2 pa spustila i prodala za 1,9 milijuna dolara

 REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Pjevačica Ashanti prodaje svoju vilu na Long Islandu, NY, za 1,9 milijuna dolara. Nakon što je prošlog ljeta objavila da prodaje svoj dom u Old Westburyju u New Yorku, nagrađivana pjevačica Ashanti Douglas konačno je pronašla kupca. R&B pjevačica i rođena Newyorčanka u srpnju 2022. stavila je na tržište svoj lijepi dom i stavila cijenu - 2.198.000 dolara. Nakon godinu dana, nitko se od kupaca nije javio pa je bila prisiljena spustiti cijenu.

image
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA/REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na kraju je nekretninu prodala za 1.950.000 dolara tj. istu cifru koju je i ona platila kada je kupila ovu kuću 2003. godine, u razdoblju kada je bila na vrhuncu slave. Rezidencija ima šest spavaćih soba i šest kupaonica, a izgrađena je 1999. godine. Nalazi se na kraju slijepe ulice.

image
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Pjevačica Ashanti

PRETTYLITTLETHING /MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kuća građena od opeke ima prostrane sobe, katedralske stropove i lijepo uređene travnjake. Cijelo imanje, na kojem se kuća i nalazi, ima površinu od 496.5668 četvornih metara, a ispunjeno je upadljivim detaljima poput širokog stubišta i svjetlucavog lustera u predvorju te podnim pločicama s uzorkom na ulazu. U dnevnoj sobi nalazi se mramorni kamin i prozorski zid koji gleda na vrt. Francuska vrata vode na hedonističku terasu - idealno mjesto za jutarnju kavu ili ispijanje koktela dok se gleda zalazak sunca. Kuća ima i formalnu blagovaonica s drvenim podovima.

image
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Tu je i kuhinja s kutkom za doručak i šankom. Primarni apartman na drugom katu uključuje kupaonicu inspiriranu toplicama, a dodatne spavaće sobe su vrlo blizu. Tu je i bazen, garaža za tri automobila, ured i igralište. Osim toga, kuća je locirana samo 40 km od Manhattana. Ashanti je najpoznatija po svojim hitovima s početka 2000-ih, uključujući Foolish, Baby i Happy. Također je glumila u filmovima kao što su Coach Carter i John Tucker Must Die.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 20:57