KULTNI PAR

Zabavljali su nas svojim hitovima 2000-ih, a sad su zajedno dobili prvo dijete: ‘Ništa me nije moglo pripremiti na to‘

Ashanti i Nelly vezu su započeli 2003., a prekinuli su 2013. godine. Prošle godine su potvrdili da su ponovno zajedno

Ashanti i Nelly

 Instagram

Kultni par Ashanti i Nelly zajedno su snimili neke od najvećih hitova 2000-ih, među njima "Body on Me", "This Lil‘ Game We Play". Osim što su zajedno snimali hitove, njih su dvoje već dugi niz godina u vezi, a ovih su dana dobili svoje prvo dijete, prenosi Page Six.

Vijest je za People potvrdio Ashantin predstavnik te rekao kako su "ponosni i sretni roditelji zaljubljeni" u njihovog sina Kareema Kenkaidea Hayesa, čije je ime odabrao Nelly.

"Imati sve nas u rađaonici i vidjeti njegovo lice po prvi put, plakala sam, bilo je toliko emotivno i spiritualno u isto vrijeme", rekla je pjevačica. Nakon poroda je objavila fotografiju na Instagramu, na kojoj je pozirala ispred ogledala i pokazala kako izgleda njezino tijelo nakon što je dobila dijete.

"Smiješno je kako životni planovi... Nisu uvijek vremenski točni. Čekala sam toliko dugo da postanem mama, ali me ništa nije moglo pripremiti za sve što majčinstvo nosi. Ovako izgledam poslije poroda... Toliko sam ponosna na moje tijelo jer mi je dalo moju bebu", napisala je. Kasnije je objavila video u kojem je također pokazala trbuh nakon poroda te rekla: "Četiri tjedana nakon poroda. Nemate pojma što ovo tijelo može napraviti", rekla je.

Nelly i Ashanti upoznali su se 2003. godine na novinarskoj konferenciji na Grammyjima. Ubrzo su postali par, a zajedno su bili sve do 2013. godine. Tada su prekinuli, a prošle godine su se pojavila glasine da su ponovno zajedno. Nelly je kasnije potvrdio te glasine te rekao kako njihovo pomirenje nije bilo planirano te da su se oboje iznenadili.

Nekoliko mjeseci kasnije se saznalo da čekaju prvo dijete te da su se i zaručili. Ashanti je ovo prvo dijete, a Nelly s prijašnjim partnericama ima sina Cornella i kći Chanelle. Osim toga je posvojio i djecu svoje preminule polusestre Jacqueline, Sydney i Shawna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:34