OVO JE GENIJALNO

Staklena čaša, aluminijska folija i kutija šibica dovoljni su da napravite svoj kućni projektor

 @elevate.create.agency/Instagram/screenshoot

Jedno je sigurno, više ne možemo ni izbrojiti sve trikove koje smo pronašli, a koji uključuju korištenije aluminijske folije na neki način. Naravno, mi nismo jedini, cijeli internet vrvi idejama što sve možete učiniti s ovim običnim kuhinjskim pomagalom. Uglavnom su to trikovi za čišćenje ili zaštitu doma na neki način, ali bilo je i onih koji svakako ulaze u domenu fikcije. I kada smo mislili da smo vidjeli sve i da nas više ne može iznenaditi neki novi trik s aluminijskom folijom algoritmi na društvenim mrežama su se potrudili da nam dokažu da smo u krivu.

Naime, nekoliko korisnika različitih društvenih mreža od Instagrama pa do TikToka kreirali su video uratke u kojima pokazuju kako su vam samo jedna staklena čaša, malo aluminijske folije i kutija šibica (ili bilo koja manja kartonska kutija) dovoljni da napravite svoj kućni projektor uz pomoć kojeg možete na svome zidu gledati što god poželite.

@hulyaisback Bardaktan projeksiyon yapmayı denedim! #projeksiyon #lifehack ♬ orijinal ses - hulyaisback

Zvuči nevjerojatno, zar ne? Toliko zvuči nemoguće da već u samom naslovu videa pomislite kako se radi o laži, ali oni koji su dovoljno znatiželjni i imaju vremena za ovakve stvari, u samo nekoliko minuta će shvatiti kako se radi o genijalnom izumu. Svaki video koji je napravljen na ovu temu ima milijunski broj pregleda dok je jedan na Instagramu registrirao čak preko 56 milijuna pregleda. Mnogi gledatelji su pohrlili komentirati kako su bili sigurni da ovo ne može funkcionirati, ali kako su u konačnici ostali potpuno šokirani.

Zanimljiva je stvar kod ovog trika da je iznimno jednostavan i ne zahtijeva neke posebne alate. Uzmite staklenu čašu, po mogućnosti na stalku, dobro omotajte postolje s aluminijskom folijom, zatim pronađite veću kutiju za šibice i na nju položite zamotanu čašu te dobro pričvrstite s ljepilom. Kada ste sve to napravili položite neobični izum nasuprot praznog zida, a pored njega postavite mobitel koji reproducira sadržaj koji želite gledati na zidu i to je to. Genijalno, zar ne?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 16:00