Čisti luksuz

Pronašli smo najljepšu svijeću za vaš dnevni boravak: Ovaj komad za dnevnu sobu izgleda vrhunski - i košta manje od 30 eura

 FOLLOWTHEFLOW/GETTY IMAGES

Mnogi ljudi se oslanjaju na ekskluzivne mirisne svijeće, posebno tijekom jeseni ili zime, jer prostoriju obavijaju sjajnim mirisom, a svjetlost svijeća pruža ugodni topli osjećaj. Ipak, o kupnji obično dobro razmislimo, jer luksuzne staklene svijeće znaju koštati i više od 50 eura, pa čak doseći i tri znamenke. Takvu investiciju treba planirati i onda je uvijek vrlo bolno uopće koristiti svijeću. Dobro je što imamo savršeno rješenje za to: na Amazonu smo otkrili prekrasnu svijeću, ali ne košta 30 eura!

Ova prekrasna svijeća izgleda kao luksuz i košta manje od 30 eura!

Lijepa svijeća impresionira svojom elegantnom staklenom posudom s rebrastim staklom uključujući poklopac! To znači da se može zatvoriti kada je ne koristite - što sprječava da svijeća skuplja prašinu. Usput, posuda s poklopcem uvijek izgleda mnogo kvalitetnije, a da ne govorimo elegantnije! Svijeća je također dostupna u 12 različitih boja i mirisa, što znači da postoji idealan dodatak za svaki ukus i svaki dnevni boravak !

Staklene mirisne svijeće savršen su ukrasni predmet u vašoj dnevnoj sobi ove jeseni

Bilo da je riječ o drvenastom jasminu, osvježavajućoj jeli, sandalovini i pačuliju ili eukaliptusu i ružmarinu: Amazonove mirisne svijeće obećavaju raznolikost mirisa i privlačit će poglede na svakom stoliću za kavu ili polici. Nježna staklena posuda pretvara svijeću u elegantan ukrasni predmet, a prirodna i gruba svježina s pikantnim mirisima pretvara vaš dnevni boravak u oazu blagostanja. Osim toga, posuda se može ponovno upotrijebiti nakon što svijeća izgori! To znači da staklenu posudu možete koristiti kao pohranu za nakit ili za kistove za šminku, na primjer. Prirodni sojin vosak također osigurava ravnomjerno i čisto gorenje svijeće. Za manje od 30 eura, ova privlačna svijeća je pravi best buy!

Trebali biste imati na umu ove savjete kada koristite svijeće

Kako bi svijeća savršeno gorjela, potrebno je skratiti fitilj posebnim rezačem fitilja. Osim toga, svijeća se ne smije pomicati dok gori - inače može doći do ružnih deformacija voska. Važno: kada palite svoju mirisnu svijeću, ostavite je da gori najmanje četiri sata (ako ne i dulje). To sprječava stvaranje "tunela". Najbolje ju je ugasiti tek kada je cijela površina tekuća! Tada svijeća lijepo i ravnomjerno gori. I za gašenje svijeća prikladni su posebni alati za gašenje, jer se puhanje ne preporučuje u krugovima poznavatelja. Ako slijedite ove savjete, dobro ćete se zabaviti sa svojom Amazon svijećom (i bilo kojom svijećom što se toga tiče).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 11:09