KAKVA DIVOTA

Jednostavno, brzo i šik: 9 modernih ideja za ukrašavanje vašeg staklenog zvona

 P_PHOTO/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO, ONZEG/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO, KATARZYNABIALASIEWICZ/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Staklena zvona će uljepšati svaki ukrasni element

Naše omiljene dekoracije u interijeru kao što su cvijeće, mirisne svijeće i umjetnički predmeti, postavljeni izravno ispod nježne staklene kupole uvijek izgledaju zapanjujuće. Kako stilski rasporediti svoje ukrase ispod staklene kupole pokazat ćemo vam ovdje.

Što su zvonaste posude?

Ukrasni predmeti, stakleno zvono s postoljem od drva, metala, betona, mramora..., koje se može ukloniti, a omogućuje vam stvaranje novog izgleda ovisno o vašem raspoloženju i godišnjem dobu.

“Cloche” je francuski naziv za lijepa staklena zvona za posluživanje. Tradicionalno, delikatna peciva, složeni kolači ili aromatični sir predstavljeni su ispod staklenih kupola.

No ispod staklenih poklopaca svoje mjesto nalaze i kipovi svetaca ili skupi satovi, jer podnožja svakom ukrasnom komadu daju uzvišeni trenutak, a ujedno ga štite od prašine .

5 najljepših staklenih zvona za ukrašavanje

Pokazat ćemo vam naše omiljene modele za vaš DIY ukras.

image
RAYHER.IT /

1. Stakleno zvono s bazom od punog drva, rayher.hr

Ključne činjenice:

Visina: 20 cm

Promjer: 14,7 cm

Cijena: 17,90 eura

Stakleno zvono iz rayher.hr dolazi s jednostavnom drvenom bazom koja će se lijepom uklopiti u skandinavski dizajn ili stil seoske kuće.

image
RIVIERA MAISON/LM HOME/

2. Ferrara staklena kupola s mramornom bazom, veličina XL, LM Home

Ključne činjenice:

Visina: 65 cm

Promjer: 30 cm

Težina: 10.80 kg

Cijena: 219 eura

Ferrara kupola s mramornom bazom u veličini XL dinamično je umjetničko djelo samo po sebi. Budući da je mramor prirodan materijal, svaki proizvod je unikatan. S prozirnom staklenom kupolom na vrhu mramorne baze, ovo postaje intimna pozornica za izlaganje vaših najdragocjenijih predmeta.

image
VIVRE.HR/

3. Staklena kupola s bazom od egzotičnog drva, vivre.hr

Ključne činjenice:

Visina 29 cm

Promjer: 17 cm

Cijena: 77 eura

S ponosom pokažite svoje omiljene ukrasne predmete! Ovaj pladanj od plemenitog drveta, na najsretniji način upotpunjen prozirnom staklenom kupolom će vam u tome pomoći. Njegov jedinstveni stil lako će naglasiti ljepotu predmeta koji se nalaze unutra!

image
IKEA/

4. Staklena kupola BEGÅVNING, IKEA

Ključne činjenice:

Visina: 27 cm

Promjer: 15 cm

Cijena: 14,99 eura

Uz BEGÅVNING staklenu kupolu, možete štititi, a istovremeno izložiti uspomene i predmete. Ili zašto je ne koristiti za stvaranje ugođaja postavljanjem rasvjetnog lanca na baterije ispod kupole, na primjer?

image
VIVRE.HR/

5. Staklena kupola s bazom od crnog drva, vivre.hr

Ključne činjenice:

Dužina: 23 cm

Širina: 17 cm

Visina: 27

Cijena: 77 eura

Vaše dragocjenosti, kao što je okvir za fotografije s licima voljenih osoba, neprocjenjivi trofej ili kolekcionarski primjerak sada su pronašli luksuzni dom, gdje će ih samo uznemiravati zadivljeni pogledi onih koji ih posjete. Pod prozirnom staklenom kupolom ovog ukrasnog drvenog pladnja, u trezvenim crnim tonovima, uvijek će biti vidljivi, ali daleko od neželjenih dodira znatiželjnika.

9 NAJLJEPŠIH IDEJA ZA UKRAŠAVANJE STAKLENIH ZVONA

Bilo da se radi o ukrasima koji odgovaraju godišnjim dobima, cvijeću, bajkovitim svjetlima ili malim poslasticama - nema granica vašoj kreativnosti pri ukrašavanju vašeg staklenog zvona. Za početnu inspiraciju, pokazat ćemo vam naše DIY favorite:

SVJEŽI CVJETNI ARANŽMANI

https://www.elle.de/glasglocken-dekotrend

Mali buketi i pojedinačni cvjetovi izgledaju jednostavno čarobno pod staklenim poklopcima

DIY savjet: Ako pozovete ljude na doručak tijekom vikenda, iznenadite svoje goste pojedinačnim ukrasom za stol. Da biste to učinili, stavite čašu ili malo ukrasno stakleno zvono preko čaše za jaja i ukrasite ga omiljenim cvijetom.

TERARIJ ISPOD STAKLENE KUPOLE

Pretvorite sadržaj staklene kupole u mini tropski vrt postavljanjem raznih biljaka u male vaze i posude ispod stakla. Za to su posebno prikladni sukulenti koji ne traže puno pažnje .

ARANŽMANI OD SUHOG CVIJEĆA

Osušeno cvijeće je apsolutno moderno i traje puno duže od svježih cvjetnih aranžmana. Dakle, ako ne želite mijenjati vašu dekoraciju ​​svakih nekoliko dana, možete napraviti buket od suhog cvijeća ili dodati pojedinačno suho cvijeće ispod staklenog zvona.

ŠUM MORA U KUPAONICI

Školjke ili lijepi sapuni imaju svoje mjesto ispod zvona. Kompozicija visokokvalitetnih sapuna izgleda posebno dobro u kupaonici. Bočice šampona ili mirisa za prostor također izgledaju puno dekorativnije ispod staklenih kupola.

MIRISNE SVIJEĆE, UKRASNE FIGURE I KOLEKCIONARSKI PREDMETI KAO UKRASI STAKLENIH KUPOLA

Senzualne mirisne svijeće suptilnog izgleda privlače poglede ispod stakla. I ovdje se arome svijeće mogu u potpunosti razviti - otvorite li zvono, oslobođeni miris teče prema vama.

Svoju strast prema neobičnim stvarima na ovaj način prezentiraju i kolekcionari. Osobni predmeti poput polaroida ili nasljeđa izloženi su poput umjetničkog blaga ispod staklene kupole. Dekoraciju možete upotpuniti prirodnim predmetima poput kamenja, perja i malih grana.

ZIMSKI SNOVI U ZVONASTOJ POSUDI

Staklena zvona mogu se posebno lijepo ukrasiti u božićno vrijeme. Tada se umjesto cvijeća koriste božićni ukrasi.

Na primjer, kuglice za božićno drvce u različitim veličinama ispod kuglice izgledaju svečano. Naš savjet: Prilikom odabira držite se jedne porodice boja kako bi rezultat izgledao skladno.

Također možete dizajnirati malu zimsku zemlju čudesa tako što ćete ispod staklenog poklopca staviti ukrasne jelke, zelenilo jele, božićne figure, adventske zvijezde i bajkovita svjetla s pažnjom na detalje.

TANJUR ZA TORTU I KUPOLA OD SIRA

Učinite to kao Francuzi i ukrašene torte i razne delicije smjestite ispod prozirnih zvona. Delicije ne samo da su svima vidljive ispod staklene posude, već i dulje ostaju svježe .

Praktično: stakleni poklopac osigurava da dosadni insekti nemaju šanse.

UGODA ISPOD STAKLENE KUPOLE S LED LAMPICAMA

Ideja ukrašavanja staklenih zvona bajkovitim svjetlima je jednostavna, ali lijepa. Najbolje je koristiti nekoliko staklenih zvona različitih veličina i promjera, jer to stvara veću napetost.

Kad su lampice u pitanju, treba se pobrinuti da imaju napunjenu bateriju kako biste cijele lampice mogli spremiti ispod zvona. Jednostavno ogrnite svjetla do vrha, postavite stakleno zvono jedno do drugog na komodu ili stolić i gotovi ste!

Usput: Ovaj je ukras posebno lijep u jesen ili proljeće, jer bajkovita svjetla stvaraju ugodnu atmosferu.

KAO UKRAS ZA VJENČANJE

Ljubav je u zraku! Staklene posude savršene su kao romantični aranžman na svadbama. Na primjer, možete dizajnirati ukras s brojevima stolova.

Također lijepo: ako kao gost želite pokloniti novac na vjenčanju, spremnik je savršen za elegantno izlaganje novčanica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 20:30