Marinirani file brancina
Filetiramo meso brancina i narežemo ga na tanke šnite. Stavimo ga u maslinovo ulje u koje smo dodali listove svježe kadulje, sok od pola limuna, sol, papar. Ostavimo da odstoji preko noći u marinadi i poslužujemo ga drugi dan.
Carpaccio od grdobine
Isfiletiramo meso grdobine i stavimo ga u maslinovo ulje u koje smo dodali majčinu dušicu, ružmarin, lovor, papar i sol te pustimo da odstoji u marinadi preko noći da upije sve arome. Narežemo file na tanke šnite i poslužimo.
Tartar od kovača
Filetiramo meso kovača i sitno ga nakosamo, dodamo sitno nakosane kapare, kisele krastavce, maslinovo ulje, sol, papar i pomiješamo. Tako pripremljene ribe poslužimo na rukoli. Možete marinirati samo jednu vrstu ribe i poslužiti kao predjelo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....