ŽENA RASPARAČ

Žena u Zagrebu nožem izbola trojicu muškaraca u tri mjeseca

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom koja je dvaput u svibnju, te u veljači nožem napadala muškarce

Ilustracija, policija u Sjevernoj Karolini

 Mark Wilson/Getty Images/Profimedia/Mark Wilson/getty Images/profimedia

Žena kobna po trojicu muškaraca koje je ubadala nožem, od kojih neki nisu prošli najgore samo zahvaljujući tome što su joj oteli nož sada je konačno u rukama policije.

Posljednji u nizu okršaja 42-godišnjakinje s muškarcima dogodio se još 25. svibnja na Medveščaku, kada je nešto prije 9 sati nakon svađe s 53-godišnjakom dohvatila nož i u namjeri da ga usmrti ubola ga u prsa. Napadnuti muškarac oteo joj je nož, te uspio pobjeći.

Samo 12 dana ranije, malo prije ponoći, nakon svađe u stanu s 44-godišnjakom koji je htio napustiti stan, krenula je za njim i ubola ga nožem u trbuh. I on je uspio pobjeći iz stana pa je samo lakše ozlijeđen.

Također, daljnjim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičena i 6. veljače 2024. godine, u stanu, tijekom noći, također nakon verbalne svađe s 39-godišnjakom, otišla u kuhinju po nož te u namjeri da ga usmrti dva puta ubola u prsa, a zatim i u ruku. S lakšim ozljedama 39-godišnjak je uspio pobjeći.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. kolovoz 2024 13:38