NEMILOSRDNA BORBA

VIDEO Rat taksista: Prijetio mlađem kolegi iz Cammea da će ga ubiti. Imao je plinski pištolj

Mladić je odmah otišao na policiju i prijavio cijeli slučaj, a kasnije se otkrilo i kako stariji kolega ima uz sebe plinski pištolj
 Tomislav Kristo / CROPIX

Dolazak konkurencije na tržite taksija nije najbolje 'sjelo' onima koji se smatraju 'starosjediocima' u ovom poslu, odnosno donedavnim monopolistima po pitanju cijena i usluge . Tako je jedan zagrebački taksist kolegi iz konkurentske tvrtke zaprijetio smrću, zbog čega je zaradio prijavu policiji.

Na okretištu tramvaja u Dubravi 32-godišnji vozač Radio taksija Zagreb je prišao 22-godišnjem kolegi iz Cammea, pritom ga vrijeđao i na kraju mu zaprijetio smrću. Mladić je odmah otišao na policiju i prijavio cijeli slučaj, a kasnije se otkrilo i kako stariji kolega ima uz sebe plinski pištolj.

No, 22-godišnji vozač je odustao od kaznene prijave, ali je upozorio na probleme koje nova taksi tvrtka ima s konkurencijom . Niže cijene, dostupnije građanima, previše su za vozače Radio taksija Zagreb pa neki 'pucaju' i napadaju one koji su im najmanje krivi za situaciju.

Nije ovo jedina neugodna situacija u kojoj su se našli vozači Cammea. Pogledajte video jednog događaja otprije nekoliko dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:08