VIRALNI HIT

Pogledajte kako sa službene Facebook stranice Grada Zagreba odgovaraju građanima: ‘Čitam i ne vjerujem...‘

Brojnim korisnicima službene Facebook stranice Grada Zagreba očito nije ‘sjeo‘ ovakav način odgovaranja...

Prepiska građana i službenog administratora

 Screenshot Facebook/

Na službenoj Facebook stranici Grada Zagreba pohvalili su se otvaranjem dječjeg vrtića Zrno u Ivanjoj Reci, no uskoro su, kako je to već uobičajeno, krenule prozivke i napadi zbog svega što Tomaševićeva vlast je ili nije učinila.

No čini se da su neki građani prilično iznervirali osobu koja vodi službeni profil grada jer su odgovori koje su dobili bili prilično urnebesni i vrlo netipični za službenu komunikaciju.

Odgovori administratora na službenom Facebook profilu Grada Zagreba uskoro su postali viralni, a kako su uočili komentatori na Redditu, očito je da je ‘netko na službenim Facebook stranicama Grada Zagreba ustao na lijevu nogu‘.

Pogledajte kako je izgledala prepiska administratora i građana:

image

Prepiska građana i službenog administratora

Screenshot Facebook/
image

Prepiska građana i službenog administratora

Screenshot Facebook/

Brojnim korisnicima službene Facebook stranice Grada Zagreba očito nije ‘sjeo‘ ovakav način odgovaranja pa su se požalili u komentarima.

‘Čitam i ne vjerujem‘, ‘Molimo nadležne da vođenje društvenih mreža Grada daju nekom pismenijem administratoru‘, ‘Mene je sram umjesto njih, zaista‘, ‘Ovaj kao da je na placu. Valjda ih nervoza hvata‘, samo su neki od komentara ogorčenih građana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 07:29