NAJAVA KANDIDATURE

Pavičić Vukičević objavila predizborni spot: ‘Obnovom ćemo naš grad istinski uvesti u 21. stoljeće‘

Nakon smrti gradonačelnika Milana Bandića njegova zamjenica Pavičić Vukičević preuzela je ulogu vođenja Grada Zagreba
Jelena Pavičić Vukićević
 Facebook

Jelena Pavičić Vukičević objavila je prvi predizborni spot kojim najavljuje kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba koju je prihvatila prije nekoliko dana na sjednici predsjedništva Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365.

- Dragi moji, prvo s vama dijelim video kojim najavljujem svoju kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba! Vaše povjerenje mi je neprocjenjivo. Želim da čujete moja promišljanja o budućnosti. Spoj tradicije i modernog, uz promjene koje će svima osigurati kvalitetan i siguran život, moja su misija kao i planovi da sve što činimo za naš grad, napravimo zajedno! Nastavljamo odgovorno i odlučno!, napisala je Pavičić Vukičević na Facebooku.

Podsjetimo, nakon smrti gradonačelnika Milana Bandića njegova zamjenica Pavičić Vukičević preuzela je ulogu vođenja Grada Zagreba do lokalnih izbora u svibnju, a potom je istaknula i vlastitu kandidaturu za gradonačelnicu.

- Uz vašu podršku vodit ću Grad Zagreb i iduće četiri godine. Nalazimo se u teškim vremenima koja ne trpe nesnalaženje i eksperimente. Jamčim vam zadržavanje postignutog standarda, stečenih socijalnih prava i sigurna radna mjesta. Dodatnu podršku obrtnicima i poduzetnicima u prevladavanju posljedica pandemije i potresa. Potres koji je prije godinu dana pogodio naš grad ostavio je posljedice na naše živote i velike materijalne štete, ali i pred sve nas stavio nove izazove. Jedan od najvažnijih izazova jest urbana obnova Zagreba kojom ćemo naš grad istinski uvesti u 21. stoljeće, pri tom čuvajući tradicionalni - purgerski štih i način života. Urbana obnova nije samo obnova zgrada nego cjelovito promišljanje o budućnosti razvoja Zagreba i života u njemu. Uvjerena sam da ćemo kroz urbanu obnovu dobiti priliku trajno promijeniti lice našeg grada na bolje. Želim naglasiti da ću od prvog dana mandata uvesti pravilo po kojem ću u odlučivanje o svim projektima, počevši od kvartovskih tema pa do najvećih gradskih investicija, uključiti sve građane. Bez vas se dragi sugrađani neće donijeti odluka o niti jednom projektu! Spremna sam odlučno i odgovorno voditi grad u smjeru novih promjena koje će odgovoriti na sve izazove života u budućnosti. Uz mene Grad Zagreb dobiva novo, ali provjereno lice! Zajamčenu sigurost, ali i priliku za još kvalitetniji život, poručila je u prvom predizbornom spotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 14:36