GRADONAČELNIK U AKCIJI

Milan Bandić najavljuje 20% jeftinije parkiranje u Zagrebu. Sat vremena u 1. zoni koštat će vas 10 kuna!

Zagreb, 210411.Trg Stjepana Radica, Poglavarstvo.Milan Bandic odrzao je konferenciju za novinare nakon sjednice Gradske skupstine Grada Zagreba na kojoj se trebao ocitovati o svojim potezima i odluci skupstine po kojoj cijene vrtica ostaju iste, te odbacivanju gradonacelnikova prijedloga da se participacija roditelja u cijeni vrtica odredjuje prema njihovom dohodovnom cenzusu. Na slici: Milan Bandic.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić će Zagrebparkingu uputiti prijedlog o smanjivanju cijena parkiranja u Zagrebu, javlja HRT .

Prema Bandićevim najavama, parkiranje bi trebalo pojeftiniti od 15 do 20 posto. Najavljeno smanjenje cijena značilo bi da bi Zagrepčani umjesto dosadašnjih 12 kuna, parkiranje u prvoj zoni plaćali 10 kuna po satu.

"I kad me već pitate, gospoda iz Zagrebparkinga ovih dana će dobiti prijedlog snižavanja cijena u 1., 2. i 3. zoni, pa neka se pripreme na to da više rade, a da u ovo recesijsko vrijeme sa spuštanjem cijena negdje 20-ak posto pomognemo građanima grada Zagreba da se jeftinije parkiraju", rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:25