LISTA KONCERATA

JUTARNJI OTKRIVA Ne znate gdje ćete za Novu godinu? Pogledajte raspored svih događanja u centru Zagreba za doček

Na četiri lokacije u strogom centru grada bit će organizirani koncerti i nastupi DJ-eva
 Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX

Poznate su sve lokacije u centru grada na kojima se održava doček Nove godine. Očekuje se da će na više lokacija na otvorenom Novu godinu i ovaj put dočekati više od 50 tisuća ljudi.

Na Trgu bana Jelačića organizira se doček uz glazbenu ponudu i tradicionalni ponoćni vatromet. Glavna proslava na Trgu počinje u 21 sat, a cijelu večer svirat će poznati rock izvođači.

Proslavu na glavnom trgu otvara Telefon Blues Band u 21 sat, a slijede nastupi Davora Gopca, Borisa Leinera i Renata Metessija. Od 23 do 1 sat nastupat će Jura Stublić i grupa Film, a večer na Trgu zaključit će Jurica Pađen i Aerodrom.

Na glavnom trgu očekuje se najveći broj ljudi - lani je na Trgu bilo oko pedeset tisuća posjetitelja, a nastupala je grupa Hladno pivo.

I ove godine doček će biti organiziran na Zrinjevcu i u Tomićevoj ulici.

Na Zrinjevcu će glazbeni program početi u 21 sat i trajati do 3 sata ujutro. Posjetitelje će u Novu godinu ispratiti All Stars Band i Tena, koji nastupaju od 23 sata, a prisutne će zabavljati obradama poznatih pjesama.

U Tomićevoj ulici, u sklopu Fuliranja, nastupa grupa Ljetno kino koja s programom počinje oko 23 sata.

Novost ove godine je proslava dočeka na Europskom trgu i na Trgu kralja Tomislava. Na Europskom trgu, na tribini kod križanja s Vlaškom, održat će se gastronomsko-glazbeni program koji završava oko 1 sat ujutro.

Na Trgu kralja Tomislava bit će otvoreni štandovi s gastronomskom ponudom, a za glazbeni dio brinut će se DJ.

Klizalište na Tomislavcu 31. prosinca radit će skraćeno, a tijekom dočeka Nove godine bit će zatvoreno.

Najveća novogodišnja proslava u zatvorenom prostoru održat će se u Boćarskom domu na Prisavlju, na prvom Hrvatskom novogodišnjem festivalu. Playground NYE je festival elektronske glazbe na kojem će nastupati poznata imena kao što su Thomas Gold, Mark Knight te još dvadesetak domaćih i međunarodnih izvođača.

Program će se odvijati na dva floora. Boćarski dom biti će glavni floor dok će Reforma floor biti u balonu do njega. Oba objekta bit će povezana tunelom, a u prolazu će biti postavljen Chill Room gdje će se posjetitelji moći odmoriti i kupiti grickalice. Cijena ulaznice za festival je 219 kuna.

Osim dočeka na otvorenom i partyja u Boćarskom domu, u pripremi su i brojni dočeci u klubovima, hotelima i restoranima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 06:05