VRAĆEN NA DORADU

Još uvijek bez dogovora: Bandić ZET-u srušio i OVAJ novi prijedlog cijena

Zagreb, 060109.Zagrebacki gradonacelnik Milan Bandic pustio je u promet, stoti niskopodni tramvaj. Voznja je pocela na Remizi a zavrsila na Trgu bana Josipa Jelacica. Foto: Ankica Vrdoljak / CROPIX
 Ankica Vrdoljak / CROPIX

Milan Bandić i Ivo Čović i dalje se ne mogu dogovoriti kada su u pitanju nove cijene ZET-a. Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva portal Zagrebancija.com došao je u posjed posljednjeg prijedloga novih cijena ZET-a koji se, u utorak trebao konačno potvrditi od strane Skupštine Holdinga i gradonačelnika Zagreba, te od 1. ožujka stupiti na snagu.

No, samo dva sata kasnije, naš izvor, koji nam je ustupio dokumente, obavijestio nas je kako niti taj prijedlog neće biti na kraju onaj koji će zaživjeti.

- Ponovno je došlo do nekih neslaganja i prijedlog je vraćen Holdingu na doradu. To se sada već radi na dnevnoj bazi jer se cijelo vrijeme pokušava uloviti utorak kada je na rasporedu sjednica Skupštine, a kada bi se trebao izglasati i plan poslovanja Holdinga u sklopu kojeg bi i ovaj dokument trebao biti - kaže nam naš izvor koji nas je molio da ne otkrivamo ni iz koje je gradske institucije.

Kako je objasnio, kamen spoticanja u dogovoru mahom su cijene đačkih, umirovljeničkih i studentskih mjesečnih pokaza, piše Zagrebancija.com .

Originalni članak pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:06