VJEROVALI ILI NE

Eros4U: Zagrebački holding raspisao javni natječaj za - seksi HRVAČICE U BLATU!

Hrvanje u blatu bi navodno trebala organizirati tvrtka iz Zadra, a natječaj je raspisan zbog proceduralnih razloga

ZAGREB - Zagrebački Holding na svojim je internetskim stranicama pod rubrikom nabava naveo kako traži hrvačice u blatu, prenosi portal Zagrebancija.hr.

Naime, oglasu stoji: Usluge umjetničkog i reprodukcijskog izvođenja za 2. međunarodni sajam Eros4U - zabavni program hrvanje u blatu. Oglas je raspisan u ponedjeljak 21. studenog.

Erotski sajam održat će se za dva tjedna, od 2. do 4. prosinca, na Velesajmu. Kako su nam rekli u toj Holdingovoj podružnici, oni traže tvrtku koja bi im organizirala kompletan događaj. Ponuđač bi trebao imati svoj bazen, posebnu smjesu u kojoj se djevojke hrvaju i hrvačice.

Nabavom nije definirano koliko hrvačica treba organizator imati niti koliko će ''borbi'' morati izvesti. Kako su nam rekli na Velesajmu, detalje će se dogovoriti s organizatorom.

Budući da je riječ o specifičnoj nabavi nije ju moguće unaprijed definirati te će se detalji dogovoriti tek kada se javi ponuđač. Na Velesajmu očekuju kako bi se djevojke trebale hrvati barem jednom dnevno, kako bi posjetitelji mogli računati da će vidjeti tu predstavu. Termini hrvanja će se uskladiti s ostalim ''predstavama'' kako bi ih posjetitelji mogli vidjeti sve.

Navodno, već postoji organizator iz Zadra s kojim se planira sklopiti ugovor, prenosi portal Zagrebancija.hr. Natječaj je raspisan zbog proceduralnih razloga tj. Zakona o javnoj nabavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:34