U NJEMU NIJE ŽIVIO

Davor Bernardić vratio gradski stan tek nakon što su ga mediji prozvali

Tko je boravio u stanu ne zna se, ali fotografije dokazuju kako u njemu nije bio predsjednik gradskog SDP-a
 Damir Krajač/CROPIX

Iako je na jednom portalu još prije godinu dana u jeku izborne kampanje za predsjednika gradskog SDP-a objavio dokumente kako je vratio gradski stan, Davor Bernardić sve do prije nekoliko tjedana bio je u posjedu tog gradskog stana u Ilici od 23 kvadrata, piše portal Zagrebancija .

Ključeve tog stana konačno je vratio tek nakon što je nedavno u Ured za imovinu grada poslan novinarski upit o statusu tog stana, pa su mu neki iz tog ureda dojavili da se mediji raspitivaju za taj mali stan. Tada je njegovo ime u roku odmah maknuto sa popisa najmoprimaca gradskih stanova.

U odgovoru na dopis stajalo je kako je Bernardić , koji prima saborsku plaću od 13 000 kuna, zaista i dao zahtjev da vrati stan, no da do primopredaje do tog trenutka nikada nije došlo. Svo to vrijeme netko je u njemu boravio, a to potvrđuju i podaci iz GSKG-a koji su nam dani na uvid, a koji pokazuju da je svih mjeseci bilježena povećana potrošnja vode, plina i ostalog.

Bernardić pak u tom stanu nije živio, jer je on prijavljen u Novom Zagrebu, što dokazuju i fotografije sa njegovog glasanja na unutarstranačkim izbora na glasačkom mjestu u Sopotu.

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:49