GRADONAČELNIK ČESTITAO BLAGDANE

Bandić: 'Kriza i borba za preživljavanje ne smiju ukrasti radost i smisao Božića'

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je večeras sugrađanima božićnu i novogodišnju čestitku, pozvavši ih da u blagdansko vrijeme, unatoč teškoćama, iskažu zajedništvo, brigu i solidarnost s bližnjima.

"Vrijeme u kojemu živimo nije lako, bremenito je brojnim teškoćama, krizom i borbom za preživljavanje, ali sve to ne može i ne smije ukrasti radost i smisao Božića koji je tu da nam probudi nadu, donese dašak vjere i optimizma", ističe Bandić u čestitki. Ujedno poziva Zagrepčane da u blagdansko vrijeme budu još solidarniji prema bližnjima, kako bi njihove ljudske vrijednosti i pozitivna energija još više došli do izražaja.

"Želim vam sve to i vjerujem da radom, zajedništvom, razumijevanjem i brigom za slabije te promicanjem svega što vuče naprijed, korištenjem svih naših potencijala, uz više samopoštovanja i vjere u vlastite mogućnosti, možemo do uspjeha, do boljega i ugodnijega življenja u gradu solidarnosti i socijalne pravde, gradu i zemlji koje volimo", navodi zagrebački gradonačelnik.

Sugrađanima želi da im i ovaj Božić bude svjetlo na tome putu, a nova 2013. donese obilje zdravlja, radosti i dobra.

Također, gradonačelnik je božićne i novogodišnje čestitke uputio i uzoritom kardinalu Josipu Bozaniću, predsjedniku RH Ivi Josipoviću, predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću te predsjedniku Hrvatskog sabora Josipu Leki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:28