'MIRNO SPAVA'

Bandić: 'Da sam pogriješio i za jotu, fontane ne bi bile napravljene. Uzalud vam trud svirači'

 Marko Todorov / CROPIX

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je rekao kako "mirno spava", komentirajući tužbu Ministarstva gospodarstva zbog navodno spornih fontana i pothodnika ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

"Pozivam ih da se malo i vlastitim uspjesima vesele, ali ih jako malo imaju. Bolje da rade i da vode ovu zemlju za što su dobili mandat, a ne da vode računa o tome je li Bandić pogriješio ili nije", kazao je zagrebački gradonačelnik kod spomenika velikom znanstveniku Nikoli Tesli gdje su ranije položeni vijenci povodom 70. godišnjice njegove smrti .

Bandić je ustvrdio da je "pod najvećom prizmom u Hrvatskoj". "I budite sigurni, da sam pogriješio i za jotu, da fontane ne bi bile napravljene. Ali, uzalud vam trud svirači", rekao je komentirajući tužbu koju je Ministarstvo gospodarstva nedavno podnijelo Prekršajnom sudu u Zagrebu. Napomenuo je i da će o nalazima izvijestiti na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi.

Zagrebački gradonačelnik poručio je kako su fontane "ogledalo grada" te da će to biti najljepši ulaz u europsku metropolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:24