ZAKLJUČALI JOJ ULAZ

ŽIVOTNI PAD BIVŠE MISSICE I UDOVICE UGLEDNOG MILIJARDERA Zbog svađe s djecom svog supruga ostala na cesti: 'Oni su čisto zlo!'

Bivša Miss Izraela, 70-godišnja Judy Taubman, za 20 godina starijeg vlasnika aukcijske kuće Sotheby udala se 1972. godine
 Screenshot: YouTube

Judy Taubman nemalo se iznenadila kad, vrativši se u London s puta u New York, nije mogla ući u svoj luksuzni stan, piše Daily Mail.

70-godišnja bogatašica je ostala na cesti s deset kofera, a ispred vrata njezinog, više od 5 milijuna funti vrijednog doma, djeca iz prvog braka njenog pokojnog supruga Alfreda Taubmana su postavila zaštitara.

Vlasnik aukcijske kuće Sotheby's umro je u travnju u 92. godini, a svoje ogromno nasljedstvo je u oporuci podijelio na nekoliko dijelova. Stan je ostavio supruzi, no dok cijeli proces uskoro ne završi pod kontrolom je i njegove djece. Problem je nastao zbog dvije slike, vrijedne pojedinačno oko 200.000 funti, koje milijarderova djeca također žele prodati.

Naime, uskoro bi trebale biti puštene u prodaju njegove vrijedne umjetnine, a nasljednici očekuju zaradu od vrtoglavih milijardu američkih dolara.

Judy se s prodajom slika iz svog stana ne slaže i toliko se posvađala s ostalim nasljednicima, pokćerkom Gayle (64) i posincima Robertom (62) i Williamom (57), da su joj se ovako odlučili osvetiti.

- Oni su čisto zlo. Sa suprugom sam bila u braku 33 godine. On bi se okretao u grobu da zna što mi rade, ispričala je Judy, koja je 1962. proglašena za Miss Izraela.

Zanimljivo je da je Judy bila tajnica u suparničkoj aukcijskoj kući Christie's kad je suprugu početkom '80-ih sugerirala da kupi Sotheby's uz objašnjenje da je to 'sladak posao'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:47