NJEZINA SE SMRT ISTRAŽUJE

ŽENA MUŽA HTJELA IZNENADITI 'NOVIM' GRUDIMA, PREMINULA ZBOG KOMPLIKACIJA TIJEKOM OPERACIJE Srce joj je prestalo kucati kada je primila anesteziju

 Screenshot / YOUTUBE

Majka dvoje djece iz ruskog mjesta Lipetsk Galina Rakušina (30) preminula je zbog komplikacija koje su nastupile nakon operacije povećanja grudiju, piše Daily Mail.

Navodno želeći iznenaditi svog supruga, Rakušina je u tajnosti štedjela kako bi se podvrgnula operaciji u jednoj od moskovskih klinika za estetske operacije. Kada je prikupila dovoljno novca, 17. je travnja prošle godine ušla u kliniku kako bi povećala grudi. No, navodno je negativno reagirala na anesteziju te joj je ubrzo nakon toga srce prestalo kucati.

Tada 29-godišnju Rakušinu liječnici nisu nadzirali nekoliko minuta nakon davanja anestezije te joj je mozak bez krvi bio sigurno tri minute. Liječnici su Rakušinino srce ponovno pokrenuli te je prevezena u jednu od moskovskih bolnica. Šteta koju je pretrpio njezin mozak očito je bila prevelika jer je Ruskinja ubrzo po dolasku pala u komu iz koje se nije probudila 13 mjeseci.

"Vjerovali smo da bi se čudo moglo dogoditi i njemu smo se nadali. Bog te je uzeo - molim te znaj da smo te voljeli. Počivaj u miru", rekla je njezina prijateljica Kristina Korostina. Njezin suprug Aleksander Rakušin s kojim ima kćer Milenu (10) i sina (6) nije komentirao smrt svoje supruge. Istražno vijeće Ruske Federacije započelo je istragu neimenovane klinike za estetske operacije.

Rakušinina smrt predstavlja nastavak niza smrtnih slučajeva koji se povezuju s moskovskim klinikama za estetske operacije te je također predmet policijske istrage. Naime, prošlog je mjeseca u klinici MedLounge preminula Natalija Orlova (54), poznata burzovna mešetarka iz Moskve. Orlova je četvrta pacijentica koja je preminulu u tajnovitim okolnostima pa su se pojavile teorije da su ubijene. Burzovna mešetarka je u kliniku otišla na zatezanje lica, međutim preminula je od zatajenja jetre i bubrega.

Osim Orlove, u klinikama za estetske operacije tijekom proteklih nekoliko tjedana preminule su još i djelatnica salona za uljepšavanje Marina Kuškova (29), Kanađanka nepoznatog imena (41) koja je na povećanje grudi otišla u kliniku MedLounge te nepoznata žena koja se također podvrgnula nepoznatoj estetskoj operaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 18:32