JEDNO JEDINO PITANJE

ŽELITE RADITI U FACEBOOKU? Prilikom zapošljavanja šefa zanima samo jedna stvar... Konačno je otkrio koja!

DEAUVILLE, FRANCE - MAY 26: Mark Zuckerberg, founder of Facebook Inc., reacts during the internet session of the G8 summit on May 26, 2011 in Deauville, France. Heads of the world's wealthiest nations are meeting in Deauville, France, for the G8 summit to discuss various security, aid and trade issues, including the "Arab Springs", nuclear safety and climate change. (Photo by Chris Ratcliffe - Pool/Getty Images)
 Getty Images / 2011 Getty Images

Mladi milijarder i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg osvanuo je u Barceloni na svjetskom kongresu mobilne industrije. Zuckerberg je tako odgovarao na raznorazna pitanja novinara, a najzanimljiviji dio konferencije je bio kada je upitan koje karakteristike traži od kandidata za posao na Facebooku.

- Zapošljavam jedino one ljude za koje bi i ja radio... To je zapravo jedino pitanje koje si postavljam nakon razgovora s kandidatima - rekao je Zuckerberg.

- To je odličan test i moram priznati da me je ova praksa do sada dobro služila...

Međutim, za sve one koji bi voljeli raditi na Facebooku ima i jedna loša vijest. Osnivač ove društvene mreže objavio je kako u budućnosti planira još više smanjiti broj zaposlenih u svojoj kompaniji. Obrazložio je i zašto.

- Imamo manje od deset tisuća zaposlenih, a uslužujemo milijardu ljudi. Naravno, na tome moramo zahvaliti modernoj tehnologiji i u budućnosti ću se truditi zadržati što manje zaposlenih...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:44