GOMILA KRITIKA

Zbog objave Gorana iz Srbije izbio je žestok sukob: ‘Sram te bilo. Sačuvaj barem malo dostojanstva‘

U komentarima su objašnjavali kako su neke stvari previše privatne da bi završile na društvenim mrežama

Ilustracija

 Manassanant Pamai/panthermedia/profimedia/Manassanant Pamai/panthermedia/profimedia

Zbog jedne rečenice Gorana P. iz Novog Sada, koju je objavio na društvenoj mreži X (bivši Twitter), izbio je žestok sukob i rasprava, piše Blic.rs.

- Evo ovako izgleda kad vas dobiju s 38 godina i sad imaju 87 - napisao je Goran i objavio sliku svojih bolesnih roditelja iz kreveta.

Većina korisnika koja je vidjela objavu, stavila ga je na “stup srama”. Najviše ih je pogodilo što je javno objavio fotografiju teško bolesnih roditelja, pitajući ga je li svjestan koliko ih je ponizio.

- Mi ih ne damo u dom jer bi umrli za deset dana, tri godine je prošlo - dodao je u opisu, vjerojatno aludirajući na trajanje njihove bolesti.

Rijetki su suosjećali s njim, dok su ga ostali kritizirali i skretali pozornost kako su neke stvari previše privatne da bi završile na društvenim mrežama.

- Razumijem poantu, ali ovo je sramotno i ponižavajuće, žao mi je što sam uopće vidjela tweet. Sačuvaj barem malo dostojanstva. Sram te bilo što si objavio ovu sliku, njih kriviš što su te donijeli na ovaj svijet - neki su od komentara ispod objave.

Drugi korisnici pitali su ga kakvo poštovanje ima prema roditeljima, kad objavljuje njihovu sliku dok bolesni leže “zbog šačice lajkova”. Nakon gomile kritika, Goran je im je odgovorio.

- Jako ste bolesni, znam da držite roditelje po staračkim domovima i hvalite se kako im je super, ali kad ujutro majci donesem kavu, lijekove, limunadu, to njeno: “Hvala sine”, vi nikada nećete doživjeti jer ste ološ i takvi umirete sami u nekom kavezu. Sretno vam bilo - oštro je uzvratio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:33