STRAVA U NJEMAČKOJ

Zbog brutalnog ubojstva bivšeg šefa dizajna Rolls Roycea uhićen Srbin (22): Prije nego li ga je izbo, snimile su ga kamere

Njegova žena je pobjegla kod susjeda u alarmirala policiju
 Njemačka Policija/

Nakon što je jučer objavljeno da je u Njemačkoj ubijen bivši šef dizajna u Rolls Royceu, Ian Cameron (74), danas je u Francuskoj uhićen 22-godišnji Srbin osumnjičen za to ubojstvo, javlja BBC.

Bavarska je policija priopćila da su ga uhitile francuske specijalne snage.

Ian Cameron je navodno napadnut prošlog petka navečer u svom domu u Herrschingu, jugozapadno od Münchena. Njegova žena je pobjegla kod susjeda u alarmirala policiju.

Policija je nešto kasnije objavila sliku osumnjičenika snimljenu u lokalnom supermarketu prije ubojstva. Rekli su da je muškarac nekoliko sati bio na području Herrschinga, gdje se ubojstvo dogodilo.

image
Njemačka Policija/

Ian Cameron se preselio u Herrsching prije 11 godina. Njegovi bivši kolege su rekli da su šokirani ovim događajem.

image

Ian Cameron

Rolls Royce/Rolls Royce

Policija još nije objavila zbog čega je Cameron ubijen, a nakon što je pronađeno njegovo tijelo, pretraženi su i susjedni vrtovi i ceste u blizini istočne obale jezera Ammersee. U potrazi su sudjelovali i helikopteri i policijski psi.

Pretpostavlja se da je osumnjičenik pobjegao pješice, a policija je građanima poručila da mu se sami ne približavaju. Kasnije je pored jezera pronađen crveni ruksak, a u blizini žrtvine kuće su kasnije pronađeni i drugi predmeti.

Na slikama kuće vidi se i da je presječen kabel koji napaja vanjsku sigurnosnu kameru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. srpanj 2024 14:44