OBRAČUN HULIGANA

Zapaljen auto vođe navijača Vojvodine

Sibenik, 030810.Pozar u tunelu Dubrava koji je izbio oko 15 sati na autocesti A-1 izmedju cvora Vrpolje i Prgomet blizu Sibenika do kojega je doslo kad se zapalio osobni automobil marke Opel nakon udara u kamion cisternu. Stradalih nema. Pozar su ugasili pripadnici vatrogasne postrojbe HAC-a Dugopolje i JVP Sibenik.Na slici vatrogasci gase zapaljeno vozilo u tuneluFoto: DVD Makarska / Cropix
 DVD Makarska / Cropix / CROPIX

Automobil marke "mercedes ML" sinoć je zapaljen u Novom Sadu. Prema nepotvrđenim informacijama automobil pripada vođi navijača nogometnog kluba Vojvodina Slobodanu Milutinoviću. U trenutku napada vozilo je bilo prazno. Maskirani napadač automobil je polio kantom benzina i zapalio ga.

Stanovnici ulice Kosančić Ivana u kojoj se dogodio incident izjavili su da su sinoć oko 21 sat čuli jaku eksploziju, a kada su izašli van na parkingu među zgradama automobil je već bio u buktinji. Vatrogasci su brzo stigli, pa je požar lokaliziran. Nema ozlijeđenih, a nisu oštećena ni vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini.

Dan nakon utakmice, u ponedjeljak navečer, u Beogradu je teško ranjen vođa Partizanovih navijača iz grupe "Zabranjenih" Alen Kostić. Prošle nedjelje u Beogradu su ubijeni Vlado Živković iz navijačke skupine "Zabranjeni" i Vladimir Lukić, navijač nogometnog kluba Rad i član neonacističke grupe "Odred 18".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:08