BRZ NA JEZIKU

VIDEO: ŽUTA MINUTA GRADONAČELNIKA LONDONA Pomahnitali Johnson napao taksista: 'Zašto ne odje*** i umreš. Ne točno tim redom'

LONDON - Londonski gradonačelnik pokazao je da s njime nema zezancije nakon što mu je jedan taksist počeo dobacivati nasred ulice. Boris Johnson, gradonačelnik jednog od najvećih gradova u svijetu te torijevac u parlamentu, vrlo je glatko 'otpilio' taksista poručujući mu 'odje** i umri!'

U slučaju da taksist nije čuo, gradonačelnik je ponovio svoje stajalište oko njegovog dobacivanja kazavši mu: 'Zašto ne odje*** i umreš. Ne točno tim redom.'

Prepucavanje se dogodilo nedugo nakon ponoći kada se Johnson biciklom vraćao kući preko ulice St. John u Islingtonu, u sjevernom Londonu. U jednom trenutku primijetio ga je taksist i odlučio se verbalno obračunati.

Taksista je iznerviralo što Johnson ima manjak podrške prema popularnim londonskim crnim taksijima te je otvoren za suradnju s Uberom, digitalnom platformom koja pomoću aplikacije na pametnim telefonima povezuje ljude koji trebaju vožnju i obične vozače koji su spremni ponuditi vožnju.

Kada je ugledao gradonačelnika, taksist je provirio kroz prozor i gestikulirajući rukom poručio Johnsonu: Ti si jedan od njih, prijatelju!

Naravno, Johnson mu nije ostao dužan.

- Taksi vozači u Londonu su s pravom zabrinuti oko načina na koje privatne tvrtke posluju. Razumijem da je vozač 'eksplodirao' na Borisa, no potpuno iskreno, dobio je natrag što je tražio - kazao je glasnogovornik londonski taksista Steve McNamara.

Snimku susretna na internetu je objavio jedan od prolaznika.

- Nisam očekivao da će Boris koristiti tako 'odabrane' riječi. Ukoliko će postati premijer jednog dana, vjerujem da bi se trebao malo smiriti - kazao je prolaznik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:02