ULIČNI OBRAČUN

VIDEO: VELIKA BLAMAŽA LEGENDARNOG OLIMPIJCA Šampiona snimili kako se mlati nasred ulice, a sve zbog mjesta za parkiranje!

 youtube screenshot

Aleksej Nemov, jedan od najboljih gimnastičara svih vremena i osvajač 12 olimpijskih medalja, našao se u neugodnoj situaciji kada se nasred ceste zakačio s jednim aktivistom koji nije bio najsretniji izborom mjesta za parkiranje legendarnog sportaša. Nakon što je Nemov parkirao svoj skupocjeni Mercedes u centru Moskve, ekspresno mu je prišao prometni aktivist i zalijepio mu ogromnu naljepnicu 'Ja parkiram gdje god želim'.

To je inače dio kampanje kako bi se rasteretio promet u centru Moskve... Međutim, Nemovu nije baš najbolje sjela ta poruka, te je izašao iz auta i počeo se svađati s mladićem.

Svađa je uskoro prerasla i u fizički obračun - Nemov je krenuo rukom na lice mladića, a nakon toga osjetno viši i mlađi aktivist bacio je gimnastičara na tlo.

FOTO: Reuters

U sljedećem trenutku bijesnom dvojcu pridružuje se treća osoba koja pokušava smiriti zaraćene strane. Međutim, Nemova se nije uspjelo smiriti samo tako i prije povratka u auto još dva puta je stigao udariti aktivista.

- Ovo je drugi put danas da je Aleksej bio meta te skupine huligana. Prave se da su pristojni, a u isto vrijeme provociraju. Taj huligan je na kraju oštetio automobil od mog supruga, te mu je uništio skupocjeni sat. Ipak, ne želimo zamarati policiju i nećemo nikoga prijaviti - rekla je Aleksejeva supruga Galina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:34