OPAKA BOLEST

VIDEO: UŽAS KOJI PROŽDIRE SVE VIŠE DJEVOJAKA 'Htjela sam samo smršaviti, nisam ni slutila što će se dogoditi'

India Edmond je snimila ovaj video kako bi podijelila svoju priču i ostalima pružila priliku te dala podršku da i oni pobijede anoreksiju

Sve što je željela bilo je malo smršaviti kako bi izgledala bolje u bikiniju tijekom ljeta. Međutim, gubljenje težine za Indiu Edmonds pretvorilo se u pravu borbu za život. Upala je u svijet anoreksije i umalo izgubila sve vrijedno oko sebe. No, nakon više od godinu dana liječenja i mučenja s ovom opakom bolesti, India se polako počela oporavljati.

Snimila je ovaj video kako bi podijelila svoju priču i ostalima pružila priliku te dala podršku da i oni pobijede anoreksiju

- Ovo je moja priča i moj život s anoreksijom. Imam 15 godina i bolujem oko godinu dana. Ne želim ovu bolest nikome. Da mogu vratiti vrijeme i promijeniti sve, učinila bih to - navodi India na početku video objavljenog na YouTubeu početkom prošle godine, a koji je do sada prikupio gotovo 4,5 milijuna pogleda.

Dodaje kako je nekada bila 'normalna djevojka', jela je sve što joj je palo na pamet i nikada nije brojala kalorije. No, u jednom trenutku stvari su izmakle kontroli.

- Sve je počelo kao dijeta za školski izlet. Htjela sam izgubiti malo kilograma kako bi izgledala dobro u bikiniju. Tada su stvari krenule nizbrdo. Svaki bi se dan dodatno ograničavala - opisuje početak India.

Stalno joj je bilo hladno. U školu je čak dolazila s rukavicama i šalom. U jednom se trenutku sve drastično promijenilo. Čak i kada nije ništa jela cijeli dan izvela bi čišćenje i vježbom bi se izmorila.

- Mislila sam da izgledam dobro jer nikada prije si nisam vidjela kosti. Osjećala sam se vitkom - priča.

Gubila je tri kilograma tjedno i došla do kilaže od 38 kilograma. Jednog dana je kolabirala, završila je u bolnici i umalo izgubila život. Liječnici je nisu puštali kući te je završila na psihijatrijskom odjelu za mlade. I u bolnici je odbijala hranu, zadovoljila bi se s par tosteva tjedno. Pretvorila se u živog kostura.

Oporavak je počeo kada su joj liječnici ugradili cjevčicu za hranjenje. Bila je prisiljena jesti i kilogrami su se počeli vraćati.

- Sve sam više vremena provodila doma i osjećala sam se mnogo sretnije iako je demon u mojoj glavi i dalje govorio da sam predebela i da se moram ograničiti - opisuje India.

Unatoč borbi uspjela je podići težinu na 40 kilograma što joj je bila najveća nada da će pobijediti anoreksiju. Napustila je bolnicu, vratila se obitelji, prijateljima i dečku koji joj je najveća podrška.

Pogledajte njezinu priču...

VIDEO Pogledajte kako je ova djevojka pobijedila anoreksijuSve što je željela bilo je malo smršaviti kako bi izgledala bolje u bikiniju tijekom ljeta. Međutim, gubljenje težine za Indiu Edmonds pretvorilo se u pravu borbu za život. Upala je u svijet anoreksije i umalo izgubila sve vrijedno oko sebe. No, nakon više od godinu dana liječenja i mučenja s ovom opakom bolesti, India se polako počela oporavljati.Snimila je ovaj video kako bi podijelila svoju priču i ostalima pružila priliku te dala podršku da i oni pobijede anoreksiju- Ovo je moja priča i moj život s anoreksijom. Imam 15 godina i bolujem oko godinu dana. Ne želim ovu bolest nikome. Da mogu vratiti vrijeme i promijeniti sve, učinila bih to - navodi India na početku video objavljenog na YouTubeu početkom prošle godine, a koji je do sada prikupio gotovo 4,5 milijuna pogleda.Dodaje kako je nekada bila 'normalna djevojka', jela je sve što joj je palo na pamet i nikada nije brojala kalorije. No, u jednom trenutku stvari su izmakle kontroli.- Sve je počelo kao dijeta za školski izlet. Htjela sam izgubiti malo kilograma kako bi izgledala dobro u bikiniju. Tada su stvari krenule nizbrdo. Svaki bi se dan dodatno ograničavala - opisuje početak India.Stalno joj je bilo hladno. U školu je čak dolazila s rukavicama i šalom. U jednom se trenutku sve drastično promijenilo. Čak i kada nije ništa jela cijeli dan izvela bi čišćenje i vježbom bi se izmorila. - Mislila sam da izgledam dobro jer nikada prije si nisam vidjela kosti. Osjećala sam se vitkom - priča.Gubila je tri kilograma tjedno i došla do kilaže od 38 kilograma. Jednog dana je kolabirala, završila je u bolnici i umalo izgubila život. Liječnici je nisu puštali kući te je završila na psihijatrijskom odjelu za mlade. I u bolnici je odbijala hranu, zadovoljila bi se s par tosteva tjedno. Pretvorila se u živog kostura.Oporavak je počeo kada su joj liječnici ugradili cjevčicu za hranjenje. Bila je prisiljena jesti i kilogrami su se počeli vraćati. - Sve sam više vremena provodila doma i osjećala sam se mnogo sretnije iako je demon u mojoj glavi i dalje govorio da sam predebela i da se moram ograničiti - opisuje India.Unatoč borbi uspjela je podići težinu na 40 kilograma što joj je bila najveća nada da će pobijediti anoreksiju. Napustila je bolnicu, vratila se obitelji, prijateljima i dečku koji joj je najveća podrška.Pogledajte njezinu priču...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:37