ŠALA ZAVRŠILA TRAGIČNO

VIDEO Uplakani voditelji o samoubojstvu medicinske sestre: 'Prvo smo pitali: Je li bila majka?'

Voditeljski par nazvao je bolnicu i predstavio se kao kraljica Elizabeta II. i princ Charles, a Saldanha im je povjerovala i spojila ih s Kateinim odjelom
 ninemsn News

Australski voditeljski par Mel Greig i Michael Christian, zbog čijeg se lažnog poziva bolnici u kojoj je bila hospitalizirana Kate Middleton ubila medicinska sestra i majka dvoje djece Jacintha Saldanha, dao je danas svoj prvi intervju nakon nesretnog događaja, u kojem su potvrdili kako su ‘shrvani i uništeni’.

- Prva stvar koju sam pitala bila je: Je li bila majka, rekla je Greig.

- Ako smo igrali ikakvu ulogu u njenoj smrti, jako nam je žao zbog toga. Ne možemo predvidjeti što će se dogoditi u budućnosti, dodala je.

Voditeljski par nazvao je bolnicu i predstavio se kao kraljica Elizabeta II. i princ Charles, a Saldanha im je povjerovala i spojila ih s Kateinim odjelom. Saldanha je pronađena mrtva dva dana nakon poziva.

Voditelji su vjerovali kako će ih ismijati već na centrali, i nisu očekivali da će ih netko spojiti s medicinskom sestrom koja je liječila vojvotkinju od Cambridgea.

Greig za vrijeme cijelog intervjua nije mogla suzbiti suze. Rekla je kako je trenutak kad je saznala da je Saldanha umrla bio ‘najgori telefonski razgovor’ u njenom životu.

- Ne prođe ni trenutak da ne pomisim na njenu obitelj, i kroz što oni sad prolaze, kazala je.

I Greig i Christian primaju pomoć psihologa kako ne bi naškodili sami sebi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:19