AKCIJA U ŠVICARSKOJ

VIDEO: Uhićen član bane Pink Panther

U bijegu je imao pomoć dvojice suradnika izvana koji su bili naoružani. Oni su za vrijeme zatvorskog sata predviđenog za vježbanje kombijem probili ogradu i bodljikavu žicu, a zatim Poparića i još jednog zatvorenika prebacili preko ograde

U Švicarskoj je uhićen član kriminalne grupe "Pink Panther" koji je prošlog mjeseca pobjegao iz švicarskog zatvora s još jednim osuđenikom, priopćila je policija.

Oko 50 policajaca je sudjelovalo u privođenju 34-godišnjeg Bosanca koji je pronađen u četvrtak u jednoj kući na zapadu Švicarske.

Prema podacima u svjetskim medijima koji ne navode identitet uhićenog, očigledno je da je riječ o Milanu Popariću koji je služio sedmogodišnju kaznu zatvora zbog pljačke trgovine nakita 2009. godine, piše Blic.

On je treći član Pink Panthera koji je od svibnja pobjegao iz švicarskog zatvora.

SPEKTAKULARAN BIJEG IZ ŠVICARSKOG ZATVORA Već treći član zloglasne bande Pink Panther uspio pobjeći!

U bijegu je imao pomoć dvojice suradnika izvana koji su bili naoružani. Oni su za vrijeme zatvorskog sata predviđenog za vježbanje kombijem probili ogradu i bodljikavu žicu, a zatim Poparića i još jednog zatvorenika prebacili preko ograde.

Grupa pljačkaša "Pink Panther", čiji su članovi uglavnom sa prostora bivše Jugoslavije, najuspešniji su pljačkaši nakita na svijetu. Prema podacima Interpola, oni su od 1999. u spektakularnim akcijama opljačkali nakit u ukupnoj vrednosti od 330 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:52