VRTLOG EMOCIJA

VIDEO Tinejdžerica (15) ubila majku i pucala na očuha, njezina reakcija u sudnici zgrozila je javnost

Carly Gregg posvađala se s mamom zbog marihuane na dan kada je ubijena

Uhićenje Carly Gregg

 Policijska Snimka/

Tinejdžerica Carly Gregg (15) optužena je za ubojstvo majke Ashley Smylie i pokušaja ubojstva očuha, a na sudu se brani da je bila neuračunljiva u trenutku izvršenja zločina koji se dogodio u njihovoj kući u Mississippiju, prenosi Daily Mail.

Dok su na sudu prikazivali uznemirujuće snimke posljednjih trenutaka Smylie, mlada Carly je imala svoj mini-show. U jednom trenutku je histerično plakala, a nekoliko trenutaka kasnije se smijala i rukom pokrivala usta da se to ne vidi.

Petnaestogodišnjakinja je imala psihičku krizu i ne sjeća da se da je upucala svoju majku, profesoricu matematike, posvjedočio je u srijedu psihijatar Andrew Clark, svjedok obrane.

Dr. Clark vjeruje da je Gregg ‘bila u nesvijesti‘ barem 90 minuta na dan pucnjave, jer je tvrdila da se ne sjeća ničega nakon što je pustila pse van.

Na sudu se čulo da je Gregg pušila marihuanu najmanje dan prije navodnog incidenta. Također je pila Lexapro i Zoloft, lijekove za depresiju i anksiozne poremećaje.

Gregg je navodno psihijatru rekla da je imala slušne halucinacije nekoliko godina prije nego što je počinila zločin, ali da joj glasovi nikada nisu ‘naređivali‘ da nešto učini.

‘Imala je česte promjene raspoloženja, poremećaj prehrane, samoozljeđivala se, čula glasove u glavi te je imala poteškoće sa spavanjem sve do siječnja 2024.‘, rekao je dr. Clark na sudu.

Također je ispričao da se tinejdžerica posvađala s mamom zbog marihuane na dan kada je ubijena. Počela je pušiti travu šest tjedana prije nego što je ustrijelila majku (40). Također tvrdi da nije dobro prihvatile nove lijekove.

- Carly je bilo stalo što njezina majka misli o njoj, slomila se zbog svađe, rekao je dr. Clark. Imala je blizak, ali kompliciran odnos s majkom te nježan odnos s očuhom.

S biološkim ocem, koji pati od bipolarnog poremećaja, imala je puno kompliciraniji odnos.

Carly Gregg je snimljen kako ležerno šeta kuhinjom, igra se na mobitelu i šalje poruke prijatelju samo nekoliko trenutaka nakon što su se čuli pucnjevi.

Tužitelji tvrde da je Gregg, nakon što je ustrijelila majku, s majčina mobitela poslala poruku očuhu Heathu kako bi ga namamila da dođe kući.

Tekstualna poruka koju mu je poslala glasila je: ‘Kada ćeš biti kod kuće, dušo?‘

Policija tvrdi da je Gregg pucala na njega kada se vratio, ustrijelivši ga jednom u rame.

Carly Gregg mogla bi dobiti od 20 godina zatvora do doživotne robije. Odbila je nagodbu s tužiteljstvom prema kojoj bi odslužila 40 godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:08