GLUP, GLUPLJI...

VIDEO: TINEJDŽER SE UPUCAO IGRAJUĆI RUSKI RULET Obitelj preko Facebooka saznala što se dogodilo

 Colorbox/Facebook

Obitelj 19-godišnjeg tinejdžera koji se bori za život, nakon što se upucao u glavu tijekom igranja ruskog ruleta, tek je preko Facebooka saznala za njegovo stanje. Sestra Josha Taylora otkrila je da se njezin brat ustrijelio u glavu nakon alarmantnih objava koje je dobila kada se prijavila na Facebook. Odmah potom je, unatoč šoku, nazvala majku i rekla joj uznemirujuće vijesti.

Taylor se nalazi u bolnici u kritičnom stanju nakon operacije ozljede zadane pucanje u glavu. Prije samo čina na Facebooku je objavio fotografiju pištolja. To je samo jedna od nekoliko fotografija oružja na njegovom profilu.

Mladić se navodno ustrijelio pištoljem marke Smith & Wesson tijekom igranja Ruskog ruleta dok je s još tri prijatelja sjedio na vozačkom sjedalu Holden Commodorea u sjeverozapadnom sydneyskom predgrađu. On sam je napunio pištolj jednim metkom koji je na posljetku završio u nekoliko centimetara iznad njegova uha.

Helikopterom je u petak prebačen u bolnicu Westmead gdje je izvršena operacija, no još uvijek se nalazi u kritičnom stanju. Policija je pronašla pištolj u automobilu te provodi istragu.

- Uz njega je cijela njegova obitelj i sada im ne preostaje ništa drugo nego čekati - izjavio je policijski inspektor Garry Sims.

Dodao je kako su Taylorovi prijatelji koji su sudjelovali u opasnoj igri tinejdžeri te da nisu mogli vjerovati da je metak ispaljen prvi prvom potezanju okidača. Policija vjeruje kako je zaista riječ o nesreći, a ne o kriminalnom djelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 05:08