UDOVICA ŠOKIRALA JAVNOST

VIDEO Svađa oko smrti 'kralja piva': Objavila snimku umirućeg supruga kako bi dokazala da ga ona nije ubila

ZAGREB - Iako je kralj piva, Bruno H. Schubert (90), preminuo prije godinu dana, točnije 17. listopada, pitanje kako je zapravo umro te dali je itko kriv za njegovu smrt, još uvijek nije riješeno.

Naime, njegov sin Hanns Peter Nerger, za smrt krivi očevu ženu, Meharit Kifle (28). Hanns tvrdi kako mu je namjerno dalvla krive lijekove i da je preminuo od dehidracije jer ga je zanemarivala.

Upravo zbog tih optužbi, udovica Meharit Kifle ovih je dana u javnost pustila video na kojem su prikazani zadnji trenuci `kralja pive´. Na videu se jasno vidi oslabljeni bogataš, potpuno blijed kako nepomično leži u bolničkom krevetu. Kraj njega sjedi Meharit, koja ga briše, dok on pokušava nešto reći. Netom prije toga ga je obrijala. U njezi su joj svaki dan pomagale dvije sestre.

Meharit je kazala kako je ovom snimkom htjela pokazati koliko je voljela Brunu te da je bila uz njega do samog kraja.

- Mnogi su me uvrijedili nazvavši me ubojicom, koja se željela riješiti svog muža kako bi naslijedila milijune, rekla je.

Navodno ju je suprug prije smrti upozorio kako će morati dokazivati neke stvari kada on umre, pa je iz tog razloga odlučila da sve snimi.

Policija istražuje cijeli slučaj i zašto je Meharit objavila snimku umirućeg supruga.

Bruno se vjenčao za belgijskog modela 2009. godine. Vjenčanje je uzrokovalo skandal u frankfurtskom krugu bogataša jer je Belgijanka, etiopskog podrijetla, 62 godine mlađa od Bruna, a i vjenčanje je održano samo pet mjeseci nakon smrti njegove prve supruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 09:11