STRAVA U ŠUMI

VIDEO Strava u šumi: Par pronašao leševe dvoje mladih Kineza. Tijela su bila raskomadana i zakopana na skrovitom mjestu

Par ubojica priznao je ubojstvo i opisao kako su tijela raskomadali i zakopali ih u šumi Vincennes, popularnom odmorištu i izletištu Parižana
 AP

PARIZ – Uobičajeni dnevni 'jogging' postao je noćna mora paru koji je u popularnoj pariškoj šumi Bois de Vincennes nedavno doživio stravično otkriće – odrezanu ljudsku nogu bez stopala i odjeće u stanju raspadanja!

Kasnije 6. lipnja policijski su psi nedaleko od tog mjesta pronašili i obezglavljeni ljudski torzo, a tijekom intenzivne policijske pretrage s psima proteklog su vikenda pronađeni i ostali dijelovi dvoje raskomadanih leševa za koje se utvrdilo da se radi o ubijenom mladom kineskom bračnom paru.

Iako se još uvijek slažu sve kockice mozaika nemilog događaja, ubojstvo se dogodilo 24. svibnja u apartmanu u pariškom 15. arondismanu gdje su 30-godišnja Lu T. i 31-godišnji Hui Z. čuvali tromjesečnu bebu drugom mladom kineskom paru. Prema izjavama kineskoga para, koji je uhićen i sada se nalazi u pritvoru, do ubojstva je došlo nakon svađe zbog navodne iznenadne smrti bebe koja je preminula dok su je čuvali.

Kada su ugledali mrtvo tijelo djeteta roditelji su započeli žestoku svađu koja ih je na kraju očito koštala života, ali i dostojanstvene smrti. Naime, kineski je par u policiji priznao njihovo ubojstvo, te opisao kako su tijela raskomadali i zakopali ih u obližnjoj pariškoj šumi, inače vrlo popularnom odmorištu i izletištu Parižana. Moguće je da je beba doista umrla uslijed, kako se pretpostavlja, iznenadnog dojenačkog sindroma, no to je zasad nemoguće provjeriti budući da tijelo bebe, koje je par navodno bacio u smeće, još nije pronađeno.

Francuski mediji tvrde kako je par koji je čuvao bebu, a kasnije ubio i raskomadao njezine roditelje, paru ponudio i kompenzaciju kao obeštećenje zbog smrti djeteta, no 25-godišnja kineska studentica i majka djeteta potpuno je poludjela vidjevši njegovo mrtvo tijelo te pokušala zadaviti Lu, dok je djetetov otac Huiju zabio kuhinjski nož u ruku. Lu je tada zgrabila sjekiru te ubila bebine roditelje. Iako su nakon ubojstva pobjegli u Kinu, nakon savjetovanja s odvjetnikom vratili su se u Francusku gdje u pritvoru čekaju suđenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:32