DIRLJIV SUSRET

VIDEO: 'ŠTO SE DOGODILO, BIO SI NAJBOLJE DIJETE U ŠKOLI' Ganuta sutkinja u optuženom provalniku prepoznala školskog kolegu

"Ovo je bilo najmilije dijete u srednjoj školi, bio je najbolji... Vidi što se na kraju dogodilo", rekla je ganuta sutkinja
 YouTube

Ljudi koji su dijelili školske klupe ponekad se kasnije nenadano susretnu u životu i to uvijek predstavlja emotivni doživljaj, ali vjerojatno ne toliko jak kao onaj koji je doživjela sutkinja Mindy Glazer u Floridi. Dok je jučer sjedila u sudnici i izricala presudu Arthuru Boothu (49), koji je optužen za provalnu krađu, krađu automobila i opiranje uhićenju, sutkinja je odjednom shvatila da iz davnih dana poznaje provalnika, već nekoliko puta osuđivanog za slična djela. 'Jeste li išli u Nautilus', pitala je sutkinja optuženog, misleći pritom na srednju školu u kojoj su oboje prije nekoliko desetljeća išli zajedno u razred.

To je kosnulo Bootha koji je nekoliko puta ponovio 'O moj bože'. Pokušavao je suzdržati suze i nasmiješiti se, ali na koncu se slomio. Sutkinja Mindy Glazer rekla je tada svom bivšem školskom drugu kako joj je žao da ga vidi u njenoj sudnici i kako se uvijek pitala što se s njim dogodilo.

"Ovo je bilo najmilije dijete u srednjoj školi, bio je najbolji. Igrala sam nogomet s njim, kao i sva djeca, i vidi što se na kraju dogodilo", rekla je ganuta sutkinja koja je gledajući na starog školskog prijatelja primjetila kako su ostarili.

Poručila mu je kako se nada da je sposoban promjeniti svoje ponašanje i živjeti po zakonu, te mu zaželjela sreću.

Jamčevina je Arthuru Boothu određena na 43 tisuće dolara, koje treba platiti. Policija ga je primjetila u Hondi koja je bila povezana s provalom, te su se dali u potjeru. Booth je stao tek nakon dva prometna incidenta.

Pogledajte video emotivnog susreta u sudnici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:33